-->

Diva Amanda - Golek Liyane

Chord Diva Amanda - Golek Liyane || Kunci Gitar Diva Amanda - Golek Liyane || Lirik Lagu Diva Amanda - Golek Liyane
Diva Amanda - Golek Liyane
Diva Amanda - Golek Liyane
C              F
 mbiyen aku jek kelingan
G      Em     Am
 nalikane dewe berjuang
         Dm
koe seng tak sayang sayang
     G          C
saikine kowe malah ngilang..

Intro : 
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

     F
opo koe lali..
G           Em       Am
 mbiyen dewe pernah ngucap janji
       Dm
jare sehidup semati
        G           C
tapi nyatanya kau tinggal pergi..

Reff :
 F    G         Em
 mas.. lungamu neng ngendi
  A   Dm
 koe ora bali
        G    C C7
 nggawe bingunge ati..

 F     G     Em
 mas.. nek ngene carane
   A   Dm
 sepurane wae
         G     C
 aku tak nggolek liyane..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

     F
opo koe lali..
G          Em        Am
 mbiyen dewe pernah ngucap janji
       Dm
jare sehidup semati
        G           C
tapi nyatanya kau tinggal pergi..

Reff :
 F    G         Em
 mas.. lungamu neng ngendi
  A   Dm
 koe ora bali
        G    C C7
 nggawe bingunge ati..

 F     G     Em
 mas.. nek ngene carane
   A   Dm
 sepurane wae
         G     C  C7
 aku tak nggolek liyane..

 F     G     Em   Am
 mas.. nek ngene carane.. aku..
   Dm      G      C
 sepurone.. tak nggolek Liyane..
   Dm      G      C
 sepurone.. tak nggolek Liyane..

Outro : 
F G Em Am
Dm G C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel