-->

Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele

Chord Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele || Kunci Gitar Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele || Lirik Lagu Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele
Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele
Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele
Intro : 
C Am F G
C Am F G

    C
wes cukup cukup aku
          Em
wes cukup aku digawe gelo
      F     G      C
kabeh tresnamu uwis tak lalekno..

C
wes ora usah mbalek
       Em
tekamu mung gawe loro atiku
      F     G      C
janji-janjimu kabeh kuwi palsu..

    Dm
tak sabarne aku
          Em
nanging koyo ora iso
         Dm
kowe gandeng cah kae
G     C
ning ngarep moto..

Int. 
Am Em Am C Dm G

Reff :
     Am
 opo sih kurang aku
         Em
 nggonku nresnani kowe
   F      G      C
 kabeh-kabeh uwis tak wenehke..

     Am 
 ora keri tresnoku
       Em
 tulus teko ning ati
         F    G      C
 ning kowe isih tego mblenjani..

 Dm
 wis tak lilakne
     Em       Am
 opo sing kok karepke
       Dm  G        C
 tresnoku.. kok anggep sepele..

Musik : 
C Am F G

C
wes ora usah mbalek
       Em
tekamu mung gawe loro atiku
      F      G     C
janji-janjimu kabeh kuwi palsu..

    Dm
tak sabarne aku
         Em
nanging koyo ora iso
         Dm
kowe gandeng cah kae
G      C
ning ngarep moto..

Int. 
Am Em Am C Dm G

Reff :
     Am
 opo sih kurang aku
         Em
 nggonku nresnani kowe
   F     G      C
 kabeh-kabeh uwis tak wenehke..

     Am
 ora keri tresnoku
       Em
 tulus teko ning ati
       F    G      C
 ning kowe isih tego mblenjani..

 Dm
 wis tak lilakne
     Em      Am
 opo sing kok karepke
       Dm  G        C
 tresnoku.. kok anggep sepele..

 Dm
 wis tak lilakne
     Em      Am
 opo sing kok karepke
       Dm  G       C
 tresnoku.. kok anggep sepele..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel