-->

Dika Senu - Tresno Kowe

Chord Dika Senu - Tresno Kowe || Kunci Gitar Dika Senu - Tresno Kowe || Lirik Lagu Dika Senu - Tresno Kowe
Dika Senu - Tresno Kowe
Dika Senu - Tresno Kowe
Intro : 
C..Em..F G C..G..

      C
ora salah nggonku ndugo
       Em
kowe bakal ngucap tresno
  F        G       C
bungahe roso ing njero dodo
 Dm        G    C      Am
aku tresno kowe, kowe tresno aku
  D           G
tulus ing ati tanpo dipekso..

       C
kowe pacarku sing ayu
       Em
kowe pacarku sing lugu
   F            G     C
yo mung kowe sing iso ngisi atiku
 Dm        G        C     Am
aku bakal setyo, nganti tekaning pati
  Dm    G     C
selawase urip dadi siji..

Reff :
      F                G
 janjiku arep nggawe bungahing atimu
         Em                A     
 mergo kowe tansah nggawe bungahing atiku
             Dm             G
 kroso adem ayem yen cedak karo sliramu
               C
 mergo kowe nompo aku kanthi opo anane..

      F
 sineksen lintang wengi
          G
 tumrap sumpah janji
          Em             A
 bakal tak buktekno jroning urip iki
               Dm             G
 Gusti kulo nyuwun pangestu lan pangeksani
               C
 anggen kulo nglampahi..

Musik : 
F..G..Em..A..
Dm..G..C..G..

       C
kowe pacarku sing ayu
       Em
kowe pacarku sing lugu
   F            G      C
yo mung kowe sing iso ngisi atiku
 Dm       G        C      Am
aku bakal setyo nganti tekaning pati
  Dm    G      C
selawase urip dadi siji..

Reff :
      F                G
 janjiku arep nggawe bungahing atimu
         Em                A     
 mergo kowe tansah nggawe bungahing atiku
             Dm             G
 kroso adem ayem yen cedak karo sliramu
               C
 mergo kowe nompo aku kanthi opo anane..

      F
 sineksen lintang wengi
         G
 tumrap sumpah janji
           Em            A
 bakal tak buktekno jroning urip iki
               Dm              G
 Gusti kulo nyuwun pangestu lan pangeksani
              C
 anggen kulo nglampahi..
(anggen kulo nglampahi..)

      F              G
 janjiku arep nggawe bungahing atimu
         Em              A     
 mergo kowe tansah gawe bungahing atiku
             Dm             G
 kroso adem ayem yen cedak karo sliramu
               C
 mergo kowe nompo aku kanthi opo anane..
 (kanthi opo anane..)

      F
 sineksen lintang wengi
           G
 tumrap sumpah janji (tumrap sumpah janji)
           Em            A
 bakal tak buktekno jroning urip iki
               Dm              G
 Gusti kulo nyuwun pangestu lan pangeksani
             C
 anggen kulo nglampahi..

Outro : 
F..G..C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel