-->

Difarina - Tego Tenan

Chord Difarina - Tego Tenan || Kunci Gitar Difarina - Tego Tenan || Lirik Lagu Difarina - Tego Tenan
Difarina - Tego Tenan
Difarina - Tego Tenan
Intro : 
Am G F E
Am G F E

  Am            
seprene suwene
 G     Am
urip karo kowe
G    F        Am
saiki aku.. mok tinggalke..

Am
tresno lan sayang
G         Am
sering mok ucapne
G    F        Am
saiki ilang.. sak slirane..

Dm     Am  G      Am
kowe kok tego.. aku salah opo..
Dm      Am  G       Am
kowe kok tego.. aku mok tinggalno..

Am
tuluse ati
    G    Am
tresno lan sayang iki
G      F       Am
kabeh kuwi mong, kanggo kowe..

Dm      Am  G       Am
tapi kok tego.. aku mok tinggalno..
Dm     Am  G      Am
tapi kok tego.. aku salah opo..

Int. 
Am G F E

Reff :
     Am
 tresnomu wes ilang
        G
 koyo wedi seng neng ndalan..
 F    G    Am
 kesiram derese udan..

   Am
 kowe seng tak sayang
           G
 malah ninggalke pikiran..
 F    G    Am
 seng ora bakale ilang..

Dm      Am  G      Am
tapi kok tego.. aku mok tinggalno..
Dm     Am   G     Am E
tapi kok tego.. aku salah opo..

Am
tuluse ati
    G    Am
tresno lan sayang iki
G       F       Am
kabeh kuwi mong, kanggo kowe..

Dm      Am  G        Am
tapi kok tego.. aku mok tinggalno..
Dm      Am  G      Am
tapi kok tego.. aku salah opo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel