-->

Didik Budi ft. Cindi Cintya - Gematine Sliramu

Chord Didik Budi ft. Cindi Cintya - Gematine Sliramu || Kunci Gitar Didik Budi ft. Cindi Cintya - Gematine Sliramu || Lirik Lagu Didik Budi ft. Cindi Cintya - Gematine Sliramu
Didik Budi ft. Cindi Cintya - Gematine Sliramu
Didik Budi ft. Cindi Cintya - Gematine Sliramu
Intro : 
C G Am Em
F C Dm G C

C             Em
dek.. jalukku ra neko neko
Am         Em
 tresno iki tok jogo
     F             C 
adem ayem atiku naliko awakku
   Dm   G      C -G
nyawang esem lan guyumu..

C          Em
mas.. aku ora neko neko
Am          Em
 tresno iki tak jogo
       F               C 
tekane sliramu gawe bungah atiku
       Dm  G        C
naliko bebarengan ro sliramu..

-G Am
senadjan awak dewe
         Em
kehalang jarak lan wektu
     F        G
dungoku siji mung kanggo awakmu..

Reff :
       C          G
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      Am     Em
 gede rosoku ora mung ono lathi
 F            C
  tekan kapan kan ku buktikan
    Dm  G         C  G
 sliramu satu yang ku sayang..

Musik : 
C Em Am Em
F C Dm G C

-G Am
senadjan awak dewe
         Em
kehalang jarak lan wektu
     F        G
dungoku siji mung kanggo awakmu..

Reff :
       C          G
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      Am      Em
 gede rosoku ora mung ono lathi
 F             C
  tekan kapan kan ku buktikan
    Dm   G          C  G
 sliramu satu yang ku sayang..

       C          G
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      Am      Em
 gede rosoku ora mung ono lathi
 F            C
  tekan kapan kan ku buktikan
    Dm   G         C
 sliramu satu yang ku sayang..
    Dm   G         C
 sliramu satu yang ku sayang..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel