-->

Didi Kempot - Terminal Tirtonadi

Chord Didi Kempot - Terminal Tirtonadi || Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tirtonadi || Lirik Lagu Didi Kempot - Terminal Tirtonadi
Didi Kempot - Terminal Tirtonadi
Didi Kempot - Terminal Tirtonadi
Intro : 
Dm G C F Dm E Am E-E
Am

           Am
nalikane ing tirtonadi
                E
ngenteni tekane bis wayah wengi
          Dm
tanganmu tak kanti
         E
kowe ngucap janji
       Am   E
lungo mesti bali….

Am
 rasane ngitung nganti lali
                   E
wis pirang tahun anggonku ngenteni
        Dm 
ngenteni tekamu
           E
ning kene tak tunggu
         Am
nganti sak elingmu..

           E
mongso rendeng wis ganti ketigo
         Am
opo kowe ra kroso...
         E    
yen kowe isih seneng lan tresno
         Am
kudune kowe kroso..

            Am
nalikane ing tirtonadi
                 E
ngenteni tekane bis wayah wengi
           Dm
tanganmu tak kanti
          E
kowe ngucap janji
        Am
lungo mesti bali….

Int. 
E Am E Am..

Reff:
        Am
  wis suwe, wis suwe, wis suwe
               Dm
  kangen sing tak rasakke..
      E
  rasane, rasane, rasane
           Am    E
  rasane.. koyo ngene….

         Am             A
  ning kene, ning kene, ning kene
            Dm
  aku ngenteni kowe..
         Am       E
  aku kangen, kangenku mung 
       Am  F-F-F-F Am
  kanggo kowe..

               Am
rasane ngitung nganti lali
                   E
wis pirang tahun anggonku ngenteni
        Dm 
ngenteni tekamu
          E
ning kene tak tunggu
        Am
nganti sak elingmu..

Int. 
E Am E Am..

Reff:
        Am
  wis suwe, wis suwe, wis suwe
              Dm
  kangen sing tak rasakke
      E
  rasane, rasane, rasane
         Am    E
  rasane koyo ngene….

         Am              A
  ning kene, ning kene, ning kene
           Dm
  aku ngenteni kowe..
         Am       E
  aku kangen, kangenku mung 
         Am F-F-F-F Am
  kanggo kowe..

            Am
nalikane ing tirtonadi
                E
ngenteni tekane bis wayah wengi
           Dm
tanganmu tak kanti
           E
kowe ngucap janji
       Am   E
lungo mesti bali….

Am
 rasane ngitung nganti lali
                    E
wis pirang tahun anggonku ngenteni
        Dm 
ngenteni tekamu
           E
ning kene tak tunggu
         Am
nganti sak elingmu..

           E
mongso rendeng wis ganti ketigo
        Am
opo kowe ra kroso...
         E    
yen kowe isih seneng lan tresno
        Am
kudune kowe kroso..

Outro :
            Am
nalikane ing tirtonadi…..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel