-->

Didi Kempot - Isih Tresno

Chord Didi Kempot - Isih Tresno || Kunci Gitar Didi Kempot - Isih Tresno || Lirik Lagu Didi Kempot - Isih Tresno
Didi Kempot - Isih Tresno
Didi Kempot - Isih Tresno
Intro : 
C Em F G
C Em F G C..

    C      Em
yen kowe isih urip ning dunyo
 F            G
opo kowe gelem nemoni aku sedino
    C          Em
yen kowe pancen wis ora ono
 F            G
opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo..

Am          Em
aku isih tresno kowe
    Dm        G   C
tresnamu wenehno neng aku dewe 
 Am        Em
aku isih seneng kowe
      F    D
tresnaku ora luntur
          G
yo mung siji kanggo kowe..

Reff :
      C        Em
 aku isih.. tresno kowe..
      F       G
 ora ono.. uwong liyane..
      C       Em
 aku isih.. seneng kowe..
          F       G
 nganti mati mung kowe dewe..
   C
 selawase..

Int. 
C F Dm G
Am Em F G C
Am Em F D G
C F C F

    C      Em
yen kowe isih urip ning dunyo
 F          G
opo kowe gelem nemoni aku sedino
    C         Em
yen kowe pancen wis ora ono
 F            G
opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo..

Am         Em
aku isih tresno kowe
    Dm     G     C
tresnamu wenehno neng aku dewe 
 Am         Em
aku isih seneng kowe
      F    D
tresnaku ora luntur
          G
yo mung siji kanggo kowe..

Reff :
      C        Em
 aku isih.. tresno kowe..
      F       G
 ora ono.. uwong liyane..
      C       Em
 aku isih.. seneng kowe..
          F      G
 nganti mati mung kowe dewe..

      C        Em
 aku isih.. tresno kowe..
      F       G
 ora ono.. uwong liyane..
      C       Em
 aku isih.. seneng kowe..
          F       G
 nganti mati mung kowe dewe..
   C
 selawase..

Outro : 
C Em F G
C Em F G C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel