-->

Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan

Chord Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan || Kunci Gitar Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan || Lirik Lagu Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan
Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan
Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan
(Intro) 
Em C D Em
Em C D Em

       Em      Am
rino wengi tansah kelingan
         D     Em
perawan ayu Kalimantan
         Em         Am
bantal guling tak sayang sayang
         D      Em
nganti koyo wong kedanan

          G       D
cempedhak mas dudu nongko
         D          Em
mbiyen cedhak ra wani kondho
          G    D
neng opo sliramu lungo
          Am        Em
ninggal mulih ra kondho kondho

(Intro) 
C D Em

        Em    Am
saben dino aku ngelamun
       D    Em
tekan omah atiku bingung
         Em     Am
jane tresno ra wani nembung
       D        Em
rasane koyo wong linglung

        G         D
wangi wangi banyune sabun
        D      Em
tak rewangi adus kungkum
        G     D
trenaku ra bakal alum
        Am      Em
tak enteni yen mas'e purun..

(Int.) 
Em Am D Em
D Em D Em

(Chorus)
 Em
aduh pak'e mak'e aduh..
          Am
hatiku rindu kangen tenanan
            D           C
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Em
neng tanah sebrang..

(Intro) 
D Em

 Em
aduh pak'e mak'e aduh..
          Am
hatiku rindu kangen tenanan
            D            C
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Em
neng tanah sebrang..

              D
beninge banyu kalimantan
                C
mbiyen sing tak ombe sayang
        B      C     Em
ngelingake naliko mbiyen kenalan..

       Em      Am
rino wengi tansah kelingan
         D    Em
perawan ayu Kalimantan
         Em         Am
bantal guling tak sayang sayang
         D      Em
nganti koyo wong kedanan

          G       D
cempedhak mas dudu nongko
         D          Em
mbiyen cedhak ra wani kondho
          G    D
neng opo sliramu lungo
          Am       Em
ninggal mulih ra kondho kondho

(Int.) 
Em Am D Em
D Em D Em

(Chorus)
 Em
aduh pak'e mak'e aduh..
          Am
hatiku rindu kangen tenanan
            D           C
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Em
neng tanah sebrang..

(Intro) 
D Em

 Em
aduh pak'e mak'e aduh..
          Am
hatiku rindu kangen tenanan
            D           C
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Em
neng tanah sebrang..

              D
beninge banyu kalimantan
                C
mbiyen sing tak ombe sayang
        B      C    Em
ngelingake naliko mbiyen kenalan..

        Em    Am
saben dino aku ngelamun
       D     Em
tekan omah atiku bingung
         Em    Am
jane tresno ra wani nembung
       D        Em
rasane koyo wong linglung

        G        D
wangi wangi banyune sabun
        D       Em
tak rewangi adus kungkum
        G     D
trenaku ra bakal alum
        Am        Em
tak enteni yen mas'e purun..
        C       Em
tak enteni yen mas'e purun..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel