-->

Derradru - Kuatno Gusti

Chord Derradru - Kuatno Gusti || Kunci Gitar Derradru - Kuatno Gusti || Lirik Lagu Derradru - Kuatno Gusti
Derradru - Kuatno Gusti
Derradru - Kuatno Gusti
Intro : 
G  
C G Am Em
F C Dm G..

C       G     Am Em
opo pancen iki takdire..
  F       G        C  
kudu bubaran mergo mbok gawe..
         F   G
wes ra kurang kurang
   C      Am
anggonku ngerteni
    F       G     C  G
kebangeten kowe ngeliyo ati..

C        G      Am  Em
ajur rasane ning njero ati..
  F      G     C
netes eluhku ra iso mari..
       F   G
ora nduwe perasaan
      C    Am
gawe atiku kelaran
      F        G     C  C7
manis janjimu pait dadi laraku..

Reff :
           F
 Gusti paringono kulo kekuatan
       G            C
 ati niki sampun remuk tenan..
          A         Dm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        G         C
 gawe tatu ning njero ati..

Musik : 
F.. G C
A Dm G C

C       G       Am  Em
ajur rasane ning njero ati..
  F      G     C
netes eluhku ra iso mari..
       F    G
ora nduwe perasaan
      C    Am
gawe atiku kelaran
      F        G    C
manis janjimu pait dadi laraku..

Reff :
           F
 Gusti paringono kulo kekuatan
       G           C
 ati niki sampun remuk tenan..
          A        Dm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        G         C
 gawe tatu ning njero ati..

           Am        Dm
 Gusti paringono kulo kekuatan
        G             C
 tresno kulo mung dinggo dolanan
          A         Dm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        G        C
 gawe tatu ning njero ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel