-->

denJuang - Njogo Katresnan

Chord denJuang - Njogo Katresnan || Kunci Gitar denJuang - Njogo Katresnan || Lirik Lagu denJuang - Njogo Katresnan
denJuang - Njogo Katresnan
denJuang - Njogo Katresnan
Intro : 
C A Dm..
Fm G C..

F             Em
 sak ben wengi aku trus kelingan
      Dm     G     C
nalikane wektu kuwi aku pamit
F      Fm        Em
 kowe ngomong ning ngarepku
Am   Dm
 tetep eling ndungo
       G      C
marang kersaning Gusti..

F          Em
 sak tenane aku ora tego
      Dm      G      C
nalikane kudu mlaku ninggalake
F       Fm     Em
 nanging kowe sing nguati
Am    Dm       G    C
 kabeh sadar diri iki golek rejeki..

Reff :
        C         F
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       G             C
 nelongso roso ning njero ati..
 A            Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F       G       C
 entenono aku bali ning sandingmu..

Musik : 
Am..Em..Dm G C..
Am..Em..Dm G C..

F          Em
 sak tenane aku ora tego
      Dm      G      C
nalikane kudu mlaku ninggalake
F      Fm      Em
 nanging kowe sing nguati
Am    Dm        G     C
 kabeh sadar diri iki golek rejeki..

Reff :
        C        F
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       G             C
 nelongso roso ning njero ati..
 A            Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F      D        G
 entenono aku bali ning sandingmu..

        C         F
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       G             C
 nelongso roso ning njero ati..
 A              Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F      D        G
 entenono aku bali ning sandingmu..

        C         F
 kowe lilo.. pas aku lungo..
       G             C
 nelongso roso ning njero ati..
 A              Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F       G      Am  Em
 entenono aku bali ning sandingmu..
     Dm    G      C
 entenono aku bali ning sandingmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel