-->

Dellasoon Official - Ilang Dalane Tresno

Chord Dellasoon Official - Ilang Dalane Tresno || Kunci Gitar Dellasoon Official - Ilang Dalane Tresno || Lirik Lagu Dellasoon Official - Ilang Dalane Tresno
Dellasoon Official - Ilang Dalane Tresno
Dellasoon Official - Ilang Dalane Tresno
Intro : 
Am G F C
Dm Am F E  

  Am       G
tumetesing eluh motomu
F   C
ora.. biso..
  Dm   Am  
gawe aku.. bali
F     F
ning.. awakmu..

  Am          G
kabeh sing wis tak lakoni
 F        C
ora bakal tak getuni
Dm    Am
senajan.. aku..
F      E
wis ra ro kowe..

Reff :
   Am      G
 kowe pingin.. bali..
 F      C
 ning.. awakku..
   Dm       Am
 nanging kowe.. duweni..
 F    E
 tresno liyo..

 Am  F       G
  aku iki mbok anggep..
 C   Dm
 wanito opo..
 F     E
 sak penakmu mbok sio-sio..

Am     G
 arepo aku.. wis tau tresno
F       C
 karo awakmu.. nanging aku
Dm          Am
 ora seneng karo sifate awakmu
     F         E
sing seneng dolanan wanito..

Am          G
 cukup semene wae.. dalane tresno
F         C
 ora usah terusno nek mung gawe loro
Dm           Am
 atiku wis kelaran mung mbok nggo dolanan
F           E         Am    
 saiki tresnoku wis kadung ilang..

Reff :
   Am      G
 kowe pingin.. bali..
 F      C
 ning.. awakku..
   Dm       Am
 nanging kowe.. duweni..
 F    E
 tresno liyo..

 Am  F       G
  aku iki mbok anggep..
 C   Dm
 wanito opo..
 F     E
 sak penakmu mbok sio-sio..

Musik : 
Am G F C
Dm Am F E

  Am          G
kabeh sing wis tak lakoni
 F        C
ora bakal tak getuni
Dm    Am
senajan.. aku..
F      E
wis ra ro kowe..

  Am        G
tumetesing eluh motomu
F   C
ora.. biso..
  Dm   Am  
gawe aku.. bali
F     F
ning.. awakmu..

Reff :
   Am      G
 kowe pingin.. bali..
 F     C
 ning.. awakku..
   Dm       Am
 nanging kowe.. duweni..
 F    E
 tresno liyo..

 Am  F       G
  aku iki mbok anggep..
 C   Dm
 wanito opo..
 F     E
 sak penakmu mbok sio-sio..

Outro : 
Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel