-->

Cito Parto - Sugeng Tindak

Chord Cito Parto - Sugeng Tindak || Kunci Gitar Cito Parto - Sugeng Tindak || Lirik Lagu Cito Parto - Sugeng Tindak
Cito Parto - Sugeng Tindak
Cito Parto - Sugeng Tindak
Intro : 
C F C
Am F G

   C       
nembe wingi sore
       F
lagi wae dikandhakke
G
esuk banjur entuk
           C
kabar sing ra ngepenake
     E
ning wulan kang suci
        Am
sliramu dipundut Gusti
      Dm       F       G
nelongso.. nangis sajroning ati..

     C
sing jenenge umur
          F
pancen ra biso di ukur
 G
arepo sing enom
           C
sing sehat opo sing uzur
     E
wong sing tak tresnani
        Am
saiki lungo tanpo bali
       Dm      F           G
tak ikhlasno.. nadyan abot ning ati..

Reff :
          C      F     C
 mrebes mili naliko krungu kabarmu
      Am           F    G
 kowe lungo ninggalke kabar lelayu
   F      G     E     Am
 mugi gusti kerso maringaken ridho
        Dm      G       C  G
 dingapuro dosa ibadahmu ditrimo..

        C         F         C
 jembar kubur manen opo sing mbok tandur
        Am        F       G
 padang dalan wonten alam kelanggengan
  F         G      E     Am
 aku sing nang kene mung biso ndongakke
       Dm  G        C
 jenengmu ra bakal di laleakke..

Musik : 
F  G  E Am
Dm  G  C   
Am  Dm  E Am
Dm  G  C  G

     C
sing jenenge umur
          F
pancen ra biso di ukur
 G
arepo sing enom
           C
sing sehat opo sing uzur
     E
wong sing tak tresnani
        Am
saiki lungo tanpo bali
       Dm     F           G
tak ikhlasno.. nadyan abot ning ati..

Reff :
          C      F     C
 mrebes mili naliko krungu kabarmu
      Am           F     G
 kowe lungo ninggalke kabar lelayu
   F     G      E     Am
 mugi gusti kerso maringaken ridho
        Dm      G      C  G
 dingapuro dosa ibadahmu ditrimo..

        C         F         C
 jembar kubur manen opo sing mbok tandur
        Am        F       G
 padang dalan wonten alam kelanggengan
  F         G       E      Am
 aku sing nang kene mung biso ndongakke
       Dm    G      C
 jenengmu ra bakal di laleakke..
  F        G      E     Am
 aku sing nang kene mung biso ndongakke
       Dm    G       C
 jenengmu ra bakal di laleakke..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel