-->

Chord Zulian Ach - Rakuat Nglakoni

Chord Zulian Ach - Rakuat Nglakoni || Kunci Gitar Zulian Ach - Rakuat Nglakoni || Lirik Lagu Zulian Ach - Rakuat Nglakoni
Chord Zulian Ach - Rakuat Nglakoni
Chord Zulian Ach - Rakuat Nglakoni
Intro : 
C
F G Em Am
F G C..

C    Fm          C
wingi.. omonganmu ngademke ati
          Dm
tresnomu mung aku
          G
urip tekan matimu
           C
aku percoyo ro sliramu..

             F
tapi sak mlakune wektu
G        C
 ono perubahan sikapmu
Am       Dm
 awakku ra nyongko
           G
koe medotke tresno
           C
aku tok tinggalno..

Am
 ning ngarepe moto
             F
koe lungo karo wong liyo
          Dm
aku mencoba bertahan
            G
tapi ati soyo kelaran..

Reff :
               F
 nyatane aku ra iso nrimo
               G
 koe gandeng karo wong liyo
             C
 tapi aku mung iso opo
            Am
 yen koe ra iso nompo
            Dm
 ora bakal tak tangisi
            G
 lungamu ning ati iki
          C
 aku kudu kuat ati..

            F
 mugo koe iso bahagio
           G
 karo wong lanang liyo
             C
 kabeh tak pasrahke wae
               Am
 marang Gusti Sing Kuoso
            Dm
 ora bakal tak baleni
        G
 mergo loro ati
          C
 rakuat nglakoni..

Musik : 
F G C Am
Dm G C..

            F
tapi sak mlakune wektu
G         C
 ono perubahan sikapmu
Am       Dm
 awakku ra nyongko
           G
koe medotke tresno
          C
aku tok tinggalno..

Am
 ning ngarepe moto
            F
koe lungo karo wong liyo
          Dm
aku mencoba bertahan
           G
tapi ati soyo kelaran..

Reff :
              F
 nyatane aku ra iso nrimo
              G
 koe gandeng karo wong liyo
            C
 tapi aku mung iso opo
           Am
 yen koe ra iso nompo
           Dm
 ora bakal tak tangisi
           G
 lungamu ning ati iki
         C
 aku kudu kuat ati..

           F
 mugo koe iso bahagio
          G
 karo wong lanang liyo
             C
 kabeh tak pasrahke wae
              Am
 marang Gusti Sing Kuoso
           Dm
 ora bakal tak baleni
        G
 mergo loro ati
         C
 rakuat nglakoni..

           Dm
 ora bakal tak baleni
        G
 mergo loro ati
         C
 rakuat nglakoni..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel