Chord Wandra feat. Jihan Audy - Kangen Setengah Mati

Chord Wandra feat. Jihan Audy - Kangen Setengah Mati || Kunci Gitar Wandra feat. Jihan Audy - Kangen Setengah Mati || Lirik Lagu Wandra feat. Jihan Audy - Kangen Setengah Mati
Chord Wandra feat. Jihan Audy - Kangen Setengah Mati
Chord Wandra feat. Jihan Audy - Kangen Setengah Mati
(Intro) 
Am G F E

Am
kerlap kerlip lintang
    G
ono ring awang awang
F
ngengetaken isun..
    Am
rikolo ambi riko..

Am
semilire angin..
 G        Dm
ono ring wayah wengi..
     F
nambahi sepine ati..
     E
hang magih dewekan..

(Chorus)
          Am
duh nelongso rasane ati
                 Dm
pengen ketemu tapi sing biso..
              G
koyo dene mongso ketigo..
             Am
ngarepno banyu udan teko..

        Am
kangen iki setengah mati
                 Dm
mung riko hang biso nambani..
               G
sayang riko saiki nong ngendi
                   Am
wes suwe sun ngenten ngenteni..

(Int.) 
Am Dm G Am

Am
kerlap kerlip lintang
    G
ono ring awang awang
F
ngengetaken isun..
    Am
rikolo ambi riko..

Am
semilire angin..
 G       Dm
ono ring wayah wengi..
     F
nambahi sepine ati..
     E
hang magih dewekan..

(Chorus)
          Am
duh nelongso rasane ati
                Dm
pengen ketemu tapi sing biso..
             G
koyo dene mongso ketigo..
             Am
ngarepno banyu udan teko..

        Am
kangen iki setengah mati
                Dm
mung riko hang biso nambani..
               G
sayang riko saiki nong ngendi
                 Am
wes suwe sun ngenten ngenteni..

          Am
duh nelongso rasane ati
               Dm
pengen ketemu tapi sing biso..
             G
koyo dene mongso ketigo..
             Am
ngarepno banyu udan teko..

        Am
kangen iki setengah mati
                Dm
mung riko hang biso nambani..
               G
sayang riko saiki nong ngendi
                 Am
wes suwe sun ngenten ngenteni..
      G          E    Am
wes suwe sun ngenten ngenteni..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel