-->

Chord Vivi Artika - Tinggal Kenangan

Chord Vivi Artika - Tinggal Kenangan || Kunci Gitar Vivi Artika - Tinggal Kenangan || Lirik Lagu Vivi Artika - Tinggal Kenangan
Chord Vivi Artika - Tinggal Kenangan
Chord Vivi Artika - Tinggal Kenangan
(Intro) 
F G Em Am
Dm G C

Am      Dm    G      C
pancen dalane.. kudu di uweske..
Am      Dm    G     C
ra bakal iso.. diterus teruske
Am      Dm    G      C
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
Am      Dm    G      C
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

F    G
sepurane awakku
Em    Am
ra nyenengke atimu
Dm  G    C
mergo aku ra mampu..
F   G
mugo kowe ketemu
Em     Am
sing iso nggawe guyu
Dm      G   C
bahagia saben wektu..

(Intro) 
Dm G C

(Chorus)
  C    G   Am
lilo.. ati iki lilo..
  Em      F      G     C
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
   C    G     Am
ikhlas.. ati iki ikhlas..
  Em          F     G        C
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

(Int.) 
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

Am      Dm    G      C
pancen dalane.. kudu di uweske..
Am      Dm    G     C
ra bakal iso.. diterus teruske
Am      Dm    G      C
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
Am      Dm    G      C
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

F    G
sepurane awakku
Em    Am
ra nyenengke atimu
Dm   G    C
mergo aku ra mampu..
F    G
mugo kowe ketemu
Em     Am
sing iso nggawe guyu
Dm     G   C
bahagia saben wektu..

(Intro) 
Dm G C

(Chorus)
  C   G   Am
lilo.. ati iki lilo..
  Em      F      G     C
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
   C    G     Am
ikhlas.. ati iki ikhlas..
  Em         F    G      C
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

  Dm         F G#
kowe sing tak sayang..
A#    C
tinggal kenangan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel