Chord SL Project - Wes Cukup

Chord SL Project - Wes Cukup || Kunci Gitar SL Project - Wes Cukup || Lirik Lagu SL Project - Wes Cukup
Chord SL Project - Wes Cukup
Chord SL Project - Wes Cukup
Intro : 
F..G..C G/B Am..
Dm..G..C..

C          Em
wes cukup.. wengi iki
  F       G   C
kowe nglarani atiku iki
Am             Dm
 jare sayang kok malah mblenjani
G              C   G
 angenku mung dadi ngimpi..

C       Em
wes loro.. ati iki
 F      G   C
ora bakal tak baleni
Am             Dm
 jare tresno kowe malah lungo
G              C  C-G/B
 isomu mung nggawe loro..
Am      Dm
 perihe atiku iki
G            C C7
 ngalahi tresnoku iki..

Reff :
       F        G
 aku lilo.. yen kowe lungo
          C G/B Am
 milih wong liyo..
         Dm       G
 tak terimo.. pancen dalane
     C C7
 seng Kuoso..

           F         G
 tak ikhlasne.. yen kowe pancen
      C G/B Am
 dudu jodoku..
       Dm      G
 yowes rapopo.. aku ikhlas..
        C C7
 ben lego atimu..

Musik : 
F G C G/B Am 
Dm G C G 

C      Em
wes loro.. ati iki
 F    G    C
ora bakal tak baleni
Am            Dm
 jare tresno kowe malah lungo
G             C  C-G/B
 isomu mung nggawe loro..
Am       Dm
 perihe atiku iki
G            C C7
 ngalahi tresnoku iki..

Reff :
       F       G
 aku lilo.. yen kowe lungo
         C G/B Am
 milih wong liyo..
         Dm      G
 tak terimo.. pancen dalane
      C C7
 seng Kuoso..

           F        G
 tak ikhlasne.. yen kowe pancen
       C G/B Am
 dudu jodoku..
        Dm      G
 yowes rapopo.. aku ikhlas..
         C C7
 ben lego atimu..
       F    G
 aku lilo.. aku lilo..
    C
 aku lilo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel