Chord Prapatan Koplo - Ra Nyongko

Chord Prapatan Koplo - Ra Nyongko || Kunci Gitar Prapatan Koplo - Ra Nyongko || Lirik Lagu Prapatan Koplo - Ra Nyongko
Chord Prapatan Koplo - Ra Nyongko
Chord Prapatan Koplo - Ra Nyongko
Intro : 
F G Em Am
Dm..G..

C          F
 saben dino dewe bareng-bareng..
Dm          G
 naliko susah lan sening..
 Em       Am
aku.. mbonceng mburi..
  Em      Am
kowe.. sing nyetiri..
      Bb              G
ra kroso rong tahun dewe nglakoni..

C        F
 aku ra bakal iso lali..
Dm             G
 kowe sing paling ngerteni..
  Em       Am
mangan.. tutul sambel..
  Em      Am
kadang.. sego pecel..
     F       G      C C-G/B
hati bahagia ku bersama dia..

Am       F    G
 nanging aku ora ngerti
         C    E       Am  G
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      F
eleng pesenku siji
G           C C7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
      F     G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em   Am
 loro ning atiku..
    Dm     G
 ra bakal tak enteni
       C
 tekane matiku..

     F       G
 aku ra nyongko, ora ngiro
   Em   Am
 yen ngene dadine..
   Dm      G     C
 mugo Gusti maringi gantine..

Musik : 
F Fm Em Am 
Dm G C.. C-G/B

Am       F    G
 nanging aku ora ngerti
         C   E      Am  G
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      F
eling pesenku siji
G          C C7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
        F     G
 uwis cukup kowe nggawe
  Em   Am
 loro ning atiku..
    Dm     G
 ra bakal tak enteni
       C
 tekane matiku..

     F      G
 aku ra nyongko, ora ngiro
   Em    Am
 yen ngene dadine..
   Dm       G     C
 mugo Gusti maringi gantine..

      F       G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em   Am
 loro ning atiku..
    Dm     G
 ra bakal tak enteni
       C
 tekane matiku..

     F      G
 aku ra nyongko, ora ngiro
   Em    Am
 yen ngene dadine..
   Dm       G     C
 mugo Gusti maringi gantine..
   Dm       G     Am
 akhire Gusti maringi dalane..
       F
 aku luwih mulyo
       G    C
 senadyan opo ana..ne..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel