Chord Nol Besar - Kelingan Masa Lalu

Chord Nol Besar - Kelingan Masa Lalu || Kunci Gitar Nol Besar - Kelingan Masa Lalu || Lirik Lagu Nol Besar - Kelingan Masa Lalu
Chord Nol Besar - Kelingan Masa Lalu
Chord Nol Besar - Kelingan Masa Lalu
  F          G
kelingan kabeh janji janji
     Em     G    Am
sing akhire malah tok blenjani
    F       G          C  G
aku ning kene tetep setio ngenteni..

F           G           Em
 duh koe tresnaku saiki malah mlayu
            Am           F
gawe atiku dolanan sak penake wudelmu
              G            C
bien tak sabar tresno ono ing njero dodo
         C           F
saiki aku loro mergo tok sio sio..

F            G             Em
 kudune koe ngerti iki tresno sing suci
             Am               F
udu dolanan aku tok sayang njut tok apusi
             G          C
paitan janji janji buatku lupa diri
             C
kowe kembang ing wangi
             F
embuh lungo nengendi..

F
opo kowe ra welas
    C
ati iki tulus lan ikhlas
      F
tresnoku namung kanggo kang mas
      G
nanging saiki dadi kandas..

Reff :
 F         G
 aku kelingan masa lalu
 Em        Am
 ceritane aku lan sliramu
       F      G     C
 ora bakal lali.. iseh ono jroning ati..

   F         G
 kelingan kabeh janji janji
      Em     G    Am
 sing akhire malah tok blenjani
     F            G      C
 aku ning kene tetep setio ngenteni..

F
 rikolo kelingan
G               Em
 koe ngrentes roso neng ati
            Am            F
embuh pie carane aku pengen koe bali
            G              C
dadi siji meneh mbaleni kisah sing mati
mbuh kui kasunyatan
C
opo mung ono ing mimpi..

F           G
 tak akoni tresno iki
           Em
ra bakal iso luntur                 
senajan ati lan tresno
Am
wis dadi mbaur duwur
F               G
 sampeyan tresno lan uripmu
             C
mbok ngerteni awakku
iseh tak tunggu
  C         F
wayah balimu neng aku..

F
opo kowe ra welas
    C
ati iki tulus lan ikhlas
      F
tresnoku namung kanggo kang mas
        G
nanging saiki dadi kandas..

Reff :
 F        G
 aku kelingan masa lalu
   Em       Am
 ceritane aku lan sliramu
       F      G     C
 ora bakal lali.. iseh ono jroning ati..

   F        G
 kelingan kabeh janji janji
    Em      G    Am
 sing akhire malah tok blenjani
     F          G      C
 aku ning kene tetep setio ngenteni..

     F          G
kudu pie carane anggonku nglalekake
    Em          Am
kakean kenangan gawe utekku mlengse
     F           G
awan bengi esuk sore ora ono liane
      C
sing ono ning pikiran
     C
ra liyo yo mung koe..

     F           G
roso loroku iki tetep tak tanggung dewe
    Em             Am
senadyan aku reti ra bakal ono tambane
    F
kejobo yo mung koe
       G
sing tansah tak tresnani
      C            C
pengenku kowe bali saguh aku ngenteni..

F
opo kowe ra welas
    C
ati iki tulus lan ikhlas
      F
tresnoku namung kanggo kang mas
        G
nanging saiki dadi kandas..

Reff :
 F        G
 aku kelingan masa lalu
 Em         Am
 ceritane aku lan sliramu
    F      G      C
 ora bakal lali.. iseh ono jroning ati..

   F          G
 kelingan kabeh janji janji
   Em          Am
 sing akhire malah tok blenjani
     F          G      C
 aku ning kene tetep setio ngenteni..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel