Chord Losskita - Nutup Ati

Chord Losskita - Nutup Ati || Kunci Gitar Losskita - Nutup Ati || Lirik Lagu Losskita - Nutup Ati
Chord Losskita - Nutup Ati
Chord Losskita - Nutup Ati
Intro : 
G..C..Dm G C..

           F
cerito lungaku wingi..
G          C
 ngajari ikhlas ati..
C             F
 tekamu wingi mung ninggal janji
G              C
 nganti ngrantes neng ati..

Am        Dm
 nyesek roso rasane ati..
   G               C
nanging takdir Gusti pun dibagi..
Am          Dm
 sabarku saiki iso nggo bukti
       G           C
melu seneng weruh koe ndue ganti..

Reff :
       G
 tak tutup atiku
          C
 wes tak lalekke sliramu
 Dm      G       C
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         G
 wes tak ngapurani
       C
 kesalahanmu sing wingi
  Dm             G     C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..

Musik : 
G..C..Dm G C..
G..C..Dm G C G C

C            F
 tekamu wingi mung ninggal janji
G              C
 nganti ngrantes neng ati..

Am       Dm
 nyesek roso rasane ati..
  G              C
nanging takdir Gusti pun dibagi..
Am        Dm
 sabarku saiki iso nggo bukti
       G          C     
melu seneng weruh koe ndue ganti..

Reff :
       G
 tak tutup atiku
          C
 wes tak lalekke sliramu
 Dm      G        C
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         G
 wes tak ngapurani
       C
 kesalahanmu sing wingi
  Dm             G     C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..

C              F
 tekamu wingi mung ninggal janji
G              C
 nganti ngrantes neng ati..

Am         Dm
 nyesek roso rasane ati..
  G                C
nanging takdir Gusti pun dibagi..
Am         Dm
 sabarku saiki iso nggo bukti
       G          C     
melu seneng weruh koe ndue ganti..

Reff :
       G
 tak tutup atiku
         C
 wes tak lalekke sliramu
 Dm      G        C
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

        G
 wes tak ngapurani
       C
 kesalahanmu sing wingi
  Dm             G      C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..
  Dm             G      C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..
    Dm    G          C
 ngapurane.. aku uwes nutup ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel