Chord Lala Widy - Jomblo Ikhlas

Chord Lala Widy - Jomblo Ikhlas || Kunci Gitar Lala Widy - Jomblo Ikhlas || Lirik Lagu Lala Widy - Jomblo Ikhlas
Chord Lala Widy - Jomblo Ikhlas
Chord Lala Widy - Jomblo Ikhlas
Intro : 
C Em Am Em Dm G C..
C Em Am Em Dm G C..

C      G     C
tambah dino.. kok tambah rekoso
    F     G      C
ra iso pindah neng ati liyo..
C      G    C
wes terlanjur.. atiku ajur
    F      G     C
kelangan seng dadi kesayangan..

F    G
 kowe pernah janji
Em   Am
 sehidup semati
    Dm           G
nganti rogoku dipundut Gusti..

Reff :
          F
 sumpah mati kowe pernah janji
           G
 meh ngancani sehidup semati
        E          Am
 urip bareng sak omah dadi siji
         Dm
 omahe durung dadi
           G
 kowe wes ingkar janji
          C C7
 wes ngelarani ati..

       F
 ora kelingan jaman sakmono
         G
 saben dino kowe ngomong tresno
       E                Am
 dibelani gambar waru ning wit kelopo
         Dm          G
 gambare tetep ono kesayanganku lungo
          C
 ikhlas dadi jomblo..

Musik : 
F G E Am
Dm D G G7..

Reff :
          F
 sumpah mati kowe pernah janji
           G
 meh ngancani sehidup semati
        E          Am
 urip bareng sak omah dadi siji
         Dm
 omahe durung dadi
           G
 kowe wes ingkar janji
           C C7
 wes ngelarani ati..

       F
 ora kelingan jaman sakmono
         G
 saben dino kowe ngomong tresno
       E               Am
 dibelani gambar waru ning wit kelopo
         Dm           G
 gambare tetep ono kesayanganku lungo
           C
 ikhlas dadi jomblo..

          F
 sumpah mati kowe pernah janji
           G
 meh ngancani sehidup semati
        E          Am
 urip bareng sak omah dadi siji
         Dm
 omahe durung dadi
           G
 kowe wes ingkar janji
           C C7
 wes ngelarani ati..

       F
 ora kelingan jaman sakmono
         G
 saben dino kowe ngomong tresno
       E                 Am
 dibelani gambar waru ning wit kelopo
         Dm           G
 gambare tetep ono kesayanganku lungo
           C
 ikhlas dadi jomblo..

Outro : 
C Em Am Em Dm G C..
C Em Am Em Dm G C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel