Chord Kuncung Majasem - Cukup Siji

Chord Kuncung Majasem - Cukup Siji || Kunci Gitar Kuncung Majasem - Cukup Siji || Lirik Lagu Kuncung Majasem - Cukup Siji
Chord Kuncung Majasem - Cukup Siji
Chord Kuncung Majasem - Cukup Siji
Intro : 
F G C G  

  C
cukup siji
              F
sing dadi gondelane..ati..
     Dm
ora ono liyo 
          G
singo tak ujo-ujo
          C    G
ning sak njerone dodo..

  C
cukup siji
                F
sing tak gadang rino lan wengi
         Dm
senajan loro lopo
         G
aku tetep setio ngancani
         C
nganti akhir dunyo..

Reff :
              F
 sepiro akehe beling ning ndalan
                   C
 aku ikhlas nrimo tak anggep pacoban
         G
 bungah opo susah
                   C
 panyuwunku ojo nganti pisah..

     C7         F
 gedene tresno sing ning njero dodo
               C
 saklawase ning ati tetep tak jogo
          G
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
        C
 jroning sukmoku..

Musik :
C F..
Dm G C G

  C
cukup siji
                F
sing tak gadang rino lan wengi
        Dm
senajan loro lopo
         G
aku tetep setio ngancani
        C
nganti akhir dunyo..

Reff :
     C7     F
 sepiro akehe beling ning ndalan
                C
 aku ikhlas nrimo tak anggep pacoban
         G
 bungah opo susah
                C
 panyuwunku ojo nganti pisah..

     C7          F
 gedene tresno sing ning njero dodo
               C
 saklawase ning ati tetep tak jogo
          G
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
        C
 jroning sukmoku..
          G
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
        C
 jroning sukmoku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel