Chord Kuli Hoa Hoe - Idaman Ku

Chord Kuli Hoa Hoe - Idaman Ku || Kunci Gitar Kuli Hoa Hoe - Idaman Ku || Lirik Lagu Kuli Hoa Hoe - Idaman Ku
Chord Kuli Hoa Hoe - Idaman Ku
Chord Kuli Hoa Hoe - Idaman Ku
Intro : 
C Em Dm G
C Em Dm G

C  Dm     Em    Dm
 tak akoni.. kowe idamanku
  Em    Dm
kowe sing paling sabar
   G
ngadepi awakku..

C   Dm       Em    Dm
 slalu iso.. nggawe aku bungah
  Em     Dm
sering aku nggawe salah
  G
tapi kowe ngalah..

C  Em  Dm  G     C
 uuu..uuu.. mesem ngguyumu
  Em  Dm      G    C  C7
uuu..uuu.. nggawe adem atiku..

Reff :
             Dm
 rabakal tak siak-siakke
 G                C  C7
  kowe pacarku sing manis dewe..
                  Dm
 tenang bakal tak perjuangke
 G                  C  C7
  mesem ndisek tak ambung pipine..

Int. 
Dm G Em A
Dm..G..
   
C    Dm     Em    Dm
 pas aku lagi.. kere-kerene
  Em    Dm
kowe tetep ono ngancani
G
aku nang kene..

C   Dm           Em    Dm
 akeh wong sing.. luwih ko awakku
  Em    Dm
tapi kowe ora nggugu
  G
tetep milih aku..

C  Em  Dm  G   C
 uuu..uuu.. nerimo aku
  Em  Dm       G    C  C7
uuu..uuu.. kowe 'ncen idamanku..

Reff :
              Dm
 rabakal tak siak-siakke
 G                 C   C7
  kowe pacarku sing manis dewe..
                  Dm
 tenang bakal tak perjuangke
 G                   C  C7
  mesem ndisek tak ambung pipine..

              Dm
 rabakal tak siak-siakke
 G                  C  C7
  kowe pacarku sing manis dewe..
                 Dm
 tenang bakal tak perjuangke
 G                  C  C7
  mesem ndisek tak ambung pipine..

                  Dm
 rabakal tak siak-siakke
 G                C  C7
  kowe pacarku sing manis dewe..
                  Dm
 tenang bakal tak perjuangke
 G                C
  mesem ndisek tak ambung pipine..
 Dm        G       C
  mesem ndisek tak ambung pipine..
 Dm        G       C
  mesem ndisek tak ambung pipine..
 G                 Cmaj7
  mesem ndisek.. tak cakot lambene..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel