Chord Just Music Official - Salam Tresno

Chord Just Music Official - Salam Tresno || Kunci Gitar Just Music Official - Salam Tresno || Lirik Lagu Just Music Official - Salam Tresno
Chord Just Music Official - Salam Tresno
Chord Just Music Official - Salam Tresno
(Intro) 
Am Em F C
Dm Am C E

    Am    Em         F    C
sumilir.. angin wengi.. kang tumetes..
 Dm        E      Am    E
anambahi kangenku sansoyo gedi..
    Am    Em       F     C
titipan.. rindu iki.. sansoyo akeh..
 Dm        E      F        E
amung biso dedungo.. angenku nggo kowe..

   Am    Em      F       C
slirahmu siji.. tresnoku yo mung siji..
    Dm          E      Am
tak simpen lan tak jogo tekaning mati..
E   Am    Em
panyuwunku kanggo riko
   F    C
njogo tresno isun..
  Dm    E        F   E
sayang aku tulus tresno sliramu..

(Chorus)
     Am     Em
tresno ra bakal ilang
     F      C
kangen sansoyo mbekas
     Am       Em
tembang rindu kanggo riko
      F       C
janji suci tekaning pati..

    Am     Em
salam tresno dijogo..
       F      C
senadyan adoh panggonanmu
    Am       Em
sumpah tulus kanggo riko
    F     E    Am
salam rindu.. ning sliramu..

(Int.) 
Am Em F C
Dm E Am E
Am Em F C
Dm E Am..

    Am    Em       F    C
sumilir.. angin wengi.. kang tumetes..
 Dm     E      Am    E
anambahi kangenku sansoyo gedi..
    Am    Em     F      C
titipan.. rindu iki.. sansoyo akeh..
 Dm        E      F        E
amung biso dedungo.. angenku nggo kowe..

      Am   Em     F       C
slirahmu.. siji.. tresnoku yo mung siji..
    Dm         E      Am
tak simpen lan tak jogo tekaning mati..
E    Am    Em
panyuwunku kanggo riko
   F     C
njogo tresno isun..
  Dm    E        F   E
sayang aku tulus tresno sliramu..

(Chorus)
    Am     Em
tresno ra bakal ilang
    F      C
kangen sansoyo mbekas
    Am      Em
tembang rindu kanggo riko
    F        C
janji suci tekaning pati..

    Am    Em
salam tresno dijogo..
    F      C
senadyan adoh panggonanmu
   Am       Em
sumpah tulus kanggo riko
    F           E
salam rindu.. ning sliramu..

    Am     Em
tresno ra bakal ilang
    F      C
kangen sansoyo mbekas
    Am      Em
tembang rindu kanggo riko
    F       C
janji suci tekaning pati..

   Am     Em
salam tresno dijogo..
    F      C
senadyan adoh panggonanmu
    Am       Em
sumpah tulus kanggo riko
    F     E      Am
salam rindu.. ning sliramu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel