Chord Just Music Official - Mantepke Atimu

Chord Just Music Official - Mantepke Atimu || Kunci Gitar Just Music Official - Mantepke Atimu || Lirik Lagu Just Music Official - Mantepke Atimu
Chord Just Music Official - Mantepke Atimu
Chord Just Music Official - Mantepke Atimu
Intro : 
Am Em F C
Am Em F D/F# G..C..G..

C    G/B  Am
 tak tulis roso..
      Em   F
sing ono ning dodo..
        G       Am
yo mung kowe sing tak tresno..

C   G/B  Am
 wujuting roso..
     Em  F
sing tak jogo..
    G     Am
ati ra bakal ngeliyo..

F       G      C    Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku
F       G          Am
 iki tembang lagu kanggo sliramu
F   G          C     Am
 esemu nggawe aku tambah rindu
F      G      Am
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     C          Dm        G
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           C           Am
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            Dm          G
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                C
 tak jogo tekaning mati..

    C7       Dm       G
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 C             Am
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               Dm           G
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                    C    C7
 matur setyo kanggo batir uripmu..

Musik : 
Dm..G..C..Am..
Dm..G..C..

F       G      C     Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku
F       G         Am
 iki tembang lagu kanggo slirahmu
F   G        C     Am
 esemu nggawe aku tambah rindu
F      G       Am
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     C          Dm       G
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           C          Am
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            Dm          G
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                C
 tak jogo tekaning mati..

    C7       Dm      G
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 C            Am
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               Dm        G
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                    C    C7
 matur setyo kanggo batir uripmu..
               F          G
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                         C
 matur setyo kanggo batir uripmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel