Chord Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali

Chord Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali || Kunci Gitar Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali || Lirik Lagu Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali
Chord Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali
Chord Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali
(Intro) 
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

      C           G
angin wengi sampekno roso kangenku..
       F     G        C
nganti saiki durung sanggup lali..

F      G
aku dewe ning kene
   Em      Am
kroso sepi tanpo kowe
Dm      G      C
tulungono padangono petenge uripku..

F        G
aku seng gawe we lungo
Em       Am
ninggal getun ning dodo
Dm       G     C
sak tuluse atiku jaluk sepuro..

(Chorus)
  F     G
raono seng iso ngganteni
Em    Am
ceritomu sayang..
Dm      G    C
aku iseh tetep kelingan..

  F      G
raono seng iso ngganteni
Em   Am
kabeh kenangan..
        Dm      G       C
panggah kowe sing paling tak sayang..

(Intro) 
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

      C            G
angin wengi sampekno roso kangenku..
       F     G        C
nganti saiki durung sanggup lali..

F     G
aku dewe ning kene
   Em     Am
kroso sepi tanpo kowe
Dm       G       C
tulungono padangono petenge uripku..

F       G
aku seng gawe we lungo
Em      Am
ninggal getun ning dodo
Dm        G      C
sak tuluse atiku jaluk sepuro..

(Chorus)
  F      G
raono seng iso ngganteni
Em    Am
ceritomu sayang..
Dm    G     C
aku iseh tetep kelingan..

  F     G
raono seng iso ngganteni
Em   Am
kabeh kenangan..
        Dm     G      C
panggah kowe sing paling tak sayang..

  F      G
raono seng iso ngganteni
Em   Am
ceritomu sayang..
Dm     G     C
aku iseh tetep kelingan..

  F      G
raono seng iso ngganteni
Em   Am
kabeh kenangan..
        Dm      G       C
panggah kowe sing paling tak sayang..
        Dm      G       C
panggah kowe sing paling tak sayang..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel