-->

Chord Ikhsan Praditya - Ikhlas

Chord Ikhsan Praditya - Ikhlas || Kunci Gitar Ikhsan Praditya - Ikhlas || Lirik Lagu Ikhsan Praditya - Ikhlas
Chord Ikhsan Praditya - Ikhlas
Chord Ikhsan Praditya - Ikhlas
Intro : 
F..G..C G Am A
Dm..G..C..G..

 C     G         Am  G
urip.. kui mesti akeh cobaan
 F     C/E       Dm   G
ora.. mesti kabeh kudu keturutan
Em          Am
dewek.. nduwe kekarepan..
  Em            Am
nanging Gusti.. ono kenyataan..
 F     G        C  G
aku.. kudu pasrah kahanan..

  C      G       Am    G
sabarku.. uwis ora kurang-kurang
   F     C       Dm    G
merjuangke koe.. patang puluh wulan
Em        Am
aku.. nrimo keadaan..
 Em         Am
ati ora iso.. dipeksakan..
  F             G    C  C7
kudu pasrah.. yen akhire bubaran..

Reff :
           F            G
 saiki tresnoku.. mung dianggep lucu
       C           G    Am
 ora masalah iki wis dalan takdirku
 A      Dm           G
  wis cukup.. polahmu marang aku..
      C C7
 ajur atiku..

       F       G
 saben wengi.. kegowo ngimpi
       C       G   Am
 nanging aku.. ora iso nduweni
 A      Dm        G
  dongaku siji.. marang Gusti..
           C  C7
 mugo biso nduweni..

Musik : 
F..G..C G Am A
Dm..G..C..C7..

Em      Am
aku.. nrimo keadaan
 Em        Am
ati ora iso.. dipeksakan
  F               G      C  A
kudu pasrah.. yen akhire bubaran.. hoo..

Reff : [Overtune]
       G                A
 saiki tresnoku.. mung dianggep lucu
       D          A     Bm
 ora masalah iki wis dalan takdiriku
 B    Em           A
 wis cukup.. polahmu marang aku..
     D  D7
 ajur atiku..

       G        A
 saben wengi.. kegowo ngimpi
        D      A   Bm
 nanging aku.. ora biso nduweni
 B    Em           A
  dongaku siji.. marang Gusti..
          D
 mugo biso nduweni..

       Em        A
 dongaku siji.. marang Gusti..
           D
 mugo biso nduweni..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel