Chord Happy Asmara - Kudu Ikhlas

Chord Happy Asmara - Kudu Ikhlas || Kunci Gitar Happy Asmara - Kudu Ikhlas || Lirik Lagu Happy Asmara - Kudu Ikhlas
Chord Happy Asmara - Kudu Ikhlas
Chord Happy Asmara - Kudu Ikhlas
Reff :
           F   F-Em
 aku sih tresno kowe
 Dm              G   F
  nanging kowe wes ra tresno
   Em          A
 loro.. ati sing tak roso..
      Dm     G
 nambahi jeru tatu iki..

     C     G/B
 mungkin iki wes dalane
  Am     Em
 aku kudu kelangan kowe
     F          Em   Am
 yen iki pancen.. uwes garise
   Dm   G    C
 kudu iso tak ikhlasne..

Int. 
F G Em Am Dm..G..
F G Em Am Dm G..

Am     G/B  C
 mungkin iki wes dalane
F      G   Am
 ku kudu kelangan kowe
F      E
 masio atiku iki..
F        E
 sakjane isih tresno..

Am    G/B   C
 mungkin iki wes garise
F     G   Am
 ku kudu iso ngikhlasne
F      E
 masio atiku iki..
F          G
 ra pengen kelangan kowe..

Reff :
          F    F-Em
 aku sih tresno kowe
 Dm           G    F
  nanging kowe wes ra tresno
   Em         A
 loro.. ati sing tak roso
      Dm     G
 nambahi jeru tatu iki..

     C     G/B
 mungkin iki wes dalane
  Am     Em
 aku kudu kelangan kowe
     F          Em   Am
 yen iki pancen.. uwes garise
   Dm     G   C
 kudu iso tak ikhlasne..

Musik : 
Am..G..F..E..
Dm..Am..F..E..

Am        C
 mungkin iki wes garise
F     Am
 ku kudu iso ngikhlasne
F     E
 masio atiku iki
F          G
 ra pengen kelangan kowe..

Reff :
           F
 aku sih tresno kowe
 Dm         G
  nanging kowe wes ra tresno
   Em          A
 loro.. ati sing tak roso
      Dm     G
 nambahi jeru tatu iki..

     C     G/B
 mungkin iki wes dalane
  Am    Em
 aku kudu kelangan kowe
     F         Em   Am
 yen iki pancen.. uwes garise
   Dm   G    C
 kudu iso tak ikhlasne..

Outro : 
Dm G C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel