Chord GMLT - Selagi Rareti

Chord GMLT - Selagi Rareti || Kunci Gitar GMLT - Selagi Rareti || Lirik Lagu GMLT - Selagi Rareti
Chord GMLT - Selagi Rareti
Chord GMLT - Selagi Rareti
Intro : 
F G Em Am
F G C..
F G C-G/B-Am
F..G..

   C     G/B    Am   G
krungu.. cerito seko uwong
  F     Em
seko kono seko kene
Dm    G
podo ceritane..

 C       G/B    Am   G
opo.. pancen kui bener awakmu
F      Em
yen bener kowe tego
F  G  C
ngapusi aku..

  F     G
batin ku ora reti
 E     Am
opo ngono lakumu
    F         G       C
dinggo aku sing slalu mikir awakmu..

Reff :
    F     G
 selagi aku ra reti
 Em  Am
 kowe aman
        F
 awet tekan kapan
     G     C
 kowe nutupi gorohmu..

       F       G
 kabeh wis tak persembahke
    Em    Am
 opo wae tak lakoni
        F
 dinggo kowe kui
       G      C
 sing isih dolanan atiku..

Musik : 
F G Em Am
F G C..
F G E Am
F G C..

   C     G/B   Am G
krungu.. cerito seko uwong
  F     Em
seko kono seko kene
Dm    G
podo ceritane..

 C        G/B    Am  G
opo.. pancen kui bener awakmu
F      Em
yen bener kowe tego
F  G C
ngapusi aku..

  F     G
batin ku ora reti
 E     Am
opo ngono lakumu
    F         G       C
dinggo aku sing slalu mikir awakmu..

Reff :
     F     G
 selagi aku ra reti
 Em  Am
 kowe aman
       F
 awet tekan kapan
      G     C
 kowe nutupi gorohmu..

      F        G
 kabeh wis tak persembahke
      Em    Am
 opo wae tak lakoni
       F
 dinggo kowe kui
       G      C
 sing isih dolanan atiku..

      F    G
 selagi aku ra reti
 Em  Am
 kowe aman
      F
 awet tekan kapan
      G    C
 kowe nutupi gorohmu..

       F       G
 kabeh wis tak persembahke
    Em     Am
 opo wae tak lakoni
        F
 dinggo kowe kui
      G       C
 sing isih dolanan atiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel