Chord Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane

Chord Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane || Kunci Gitar Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane || Lirik Lagu Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane
Chord Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane
Chord Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane
Intro : 
F G Em Am
Dm G C G

C             Dm
 yen kelingan manise esemmu
G        C
 atiku rasane loro
F        Em        Am
 koe lungo.. neng ngendi paranmu
Dm     E
gawe tatu atiku..

C            Dm
 aku sadar rong iso nuruti
G             C
 panjalukanmu seng koyo saiki
F            Em
 mugi Gusti mbinerkahi
     Am      Dm
dalan uripku seng urong pasti
      G
seng urong pasti..

Reff :
 F     G       C     Am
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Dm       G        C     C7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Dm      G
  tak kuatke senadyan
   C      Am
 roso kangen soyo gedhe
 Dm               G
  kok tibak e koe gandeng karo liyane..

  F         G      Em     Am
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu
   Dm        G
 2 tahun gandengan tresnaku
 C       C7
 pok nggok dolanan
   F        G       Em    Am
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Dm         G       C
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..

Musik : 
F G C Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C G

Reff :
 F     G      C    Am
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Dm       G       C     C7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Dm     G
  tak kuatke senadyan
   C       Am
 roso kangen soyo gedhe
 Dm
  kok tibak e koe
         G       A
 gandeng karo liyane.. ee wooo..

(Overtune)
   G        A     D     Bm
 matursuwun wes jogo atimu kanggo aku
   Em       D        G    G7
 2 tahun gandengan mung iso dadi kenangan
   G        A        D     Bm
 siji panjalukku tulung lilakno lungaku
   Em       A        D
 sepurane aku wes raiso nyanding sliramu..

  G         A     F#m     Bm
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu..
   Em       A
 2 tahun gandengan tresnaku
 D      D7
 pok nggok dolanan
   G        A     F#m     Bm
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Em       A        D
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..
   Em        A      G    A    D
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel