Chord Berlinda Estrelita - Mati Kaku

Chord Berlinda Estrelita - Mati Kaku || Kunci Gitar Berlinda Estrelita - Mati Kaku || Lirik Lagu Berlinda Estrelita - Mati Kaku
Chord Berlinda Estrelita - Mati Kaku
Chord Berlinda Estrelita - Mati Kaku
Intro : 
C G Am Em
F C Dm G C G

  C       G   Am
bingung.. rasane atiku
      Em
mergo sikapmu
       F
sing suwe-suwe
G        C  G
ora nganggep aku..

       C     G
tak mundur.. ra kuat aku
Am       Em
yen kudu terus mlaku
 F      G     C
iso-iso aku mati kaku..

  Am        Em
sayangmu sak iki wis sudo
 F          C
opo mergo wis ono sing liyo
Am        Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F        G
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 C      G
 mbiyen katon opo
   Am    Em
 saiki mbok sio-sio
    F   C
 janjimu semono
      Dm    G
 ora iso tak percoyo..

 C         G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am     Em
 goleko tresno sing liyo
    F    C
 timbang suwe-suwe
    Dm       G     C
 atiku iki sing keronto-ronto..

Musik : 
C G Am Em
F C Dm G C G

  Am       Em
sayangmu sak iki wis sudo
 F         C
opo mergo wis ono sing liyo
Am       Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F        G
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 C      G
 mbiyen katon opo
    Am    Em
 saiki mbok sio-sio
    F   C
 janjimu semono
      Dm   G
 ora iso tak percoyo..

 C         G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am    Em
 goleko tresno sing liyo
    F    C
 timbang suwe-suwe
    Dm        G    C  G
 atiku iki sing keronto-ronto..

 C      G
 mbiyen katon opo
    Am     Em
 saiki mbok sio-sio
    F   C
 janjimu semono
      Dm    G
 ora iso tak percoyo..

 C        G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am     Em
 goleko tresno sing liyo
    F     C
 timbang suwe-suwe
    Dm      G     C
 atiku iki sing keronto-ronto..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel