-->

Chacha Puspita - Kangen


(Intro) 
C Em F G
Am Em F G

  C           G
piye kabarmu.. suwe ra ketemu
       Am           Em
kangen atiku saben eling sliramu
     F             C
aduh kangmasku.. seng tak tresnani
            Dm    G     C
tino klawan wengi kowe tak kangeni..

    C           G
tresnoku iki.. tresno kang suci..
        Am              Em
yo mung sliramu sing ono neng atiku..
     F            C
cubo rungokno.. tembangku iki
             Dm      G         C
tembang lagu tresno kangen sing tak roso..

(Chorus)
      C
rungokno.. duh rungokno..
      F            C
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    C
kangmasku.. duh kangmasku..
        F           C
ndang baliyo kowe tak enteni..

    F             C
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
  G      C
kangenku.. oh kangen..

(Intro) 
F G C Am Dm G C

      C              G
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
  Am                    Em
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
   F             C
mlakune umur.. rabakal luntur
            Dm       G     C
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..

(Int.) 
A#  F  A#  F
Dm G Em  F G C

(Chorus)
      C
rungokno.. duh rungokno..
      F            C
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    C
kangmasku.. duh kangmasku..
        F        C
ndang baliyo kowe tak enteni..

    F             C
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
  G      C
kangenku.. oh kangen..

(Intro) 
F  G C Am Dm G C

      C                G
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
  Am                    Em
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
   F             C
mlakune umur.. rabakal luntur
            Dm       G     C
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..
     F             C
mlakune umur.. rabakal luntur
               Dm     G     C
kuat nyekel janji.. sing wis tak ugemi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel