-->

Awra Band - Ninggal Janji

Chord Awra Band - Ninggal Janji || Kunci Gitar Awra Band - Ninggal Janji || Lirik Lagu Awra Band - Ninggal Janji
Awra Band - Ninggal Janji
Awra Band - Ninggal Janji
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..

C                F
 kelap kelip werno lampu ning ambulu
G                C
 ngilingno kowe isek bareng aku
C                    Dm
 mlaku mlaku menyang ning pasar minggu
G              C
 dadi cerito masa lalu..

C                 Dm
 meski sak suwene rung tau ketemu
G             C
 piye kabarmu aku ra krungu
Am               Dm
 sak jerune kowe ning jero atiku
G             C C7
 cukup dadi kenanganku..

Reff :
 Dm               G
  kowe lungo ninggalne janji
       C             Am
 ajur ati iki ambyar ra peduli
           Dm      G
 tegane ngelarani, jaremu cinta mati
         C                 C7
 nyatane cuma omongan sing ra pasti..

 Dm           G
  abot jane aku ngejalani
       C                  Am
 wis kadung tresno kowe gawe loro ati
          Dm
 lan cukup perih iki, 
 G          C
  cinta sampai disini..

Musik : 
Dm G C -G/B Am
Dm G C

Reff :
 Dm               G
  kowe lungo ninggalne janji
       C    -G/B    Am
 ajur ati iki ambyar ra peduli
           Dm      G
 tegane ngelarani, jaremu cinta mati
         C                 C7
 nyatane cuma omongan sing ra pasti..

 Dm           G
  abot jane aku ngejalani
       C                  Am
 wis kadung tresno kowe gawe loro ati
          Dm
 lan cukup perih iki
 G         Am   G F  F-Em-Dm
  cinta sampai disini.. hooo..
  G             C
 ooo.. kowe ninggalne janji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel