-->

Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni

Chord Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni || Kunci Gitar Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni || Lirik Lagu Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni
Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni
Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni
Reff :
 C        G
 yen pancen tresno
     Am   Em
 ora kudu nduweni
 F      C
 wis tak iklasno
     Dm    G
 senadjan loro ati..

 C    G
 aku ngerteni
     Am   Em
 opo karepe atimu
 F     C
 mergo wong tuamu
     Dm     G     C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Intro : 
C G Am Em
F C Dm G C..

    C          Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F        G
sing ono ning njero atiku..
    C       Em
tak roso uwis ora biso
      F           G
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Am         Em
saiki wis duweke wong liyo
    F         G
aku mung kari biso nerimo..
     Am     Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F       G
senadjan abot tak roso..

Reff :
 C       G
 yen pancen tresno
     Am   Em
 ora kudu nduweni
 F      C
 wis tak iklasno
     Dm    G
 senadjan loro ati..

 C    G
 aku ngerteni
     Am  Em
 opo karepe atimu
 F     C
 mergo wong tuamu
     Dm     G     C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Musik : 
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C..

    C          Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F         G
sing ono ning njero atiku
    C       Em
tak roso uwis ora biso
      F           G
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Am          Em
saiki wis duweke wong liyo
    F         G
aku mung kari biso nerimo..
     Am     Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F        G
senadjan abot tak roso..

Reff :
 C       G
 yen pancen tresno
     Am   Em
 ora kudu nduweni
 F     C
 wis tak iklasno
     Dm    G
 senadjan loro ati..

 C    G
 aku ngerteni
     Am  Em
 opo karepe atimu
 F      C
 mergo wong tuamu
     Dm     G     C
 ora setuju nduwe mantu aku..

 C       G
 yen pancen tresno
     Am   Em
 ora kudu nduweni
 F     C
 wis tak iklasno
     Dm    G
 senadjan loro ati..

 C    G
 aku ngerteni
     Am   Em
 opo karepe atimu
 F     C
 mergo wong tuamu
     Dm     G     C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Outro : 
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel