f --> -->

Arya Galih - Nglilakne Kowe

Chord Arya Galih - Nglilakne Kowe || Kunci Gitar Arya Galih - Nglilakne Kowe || Lirik Lagu Arya Galih - Nglilakne Kowe
Arya Galih - Nglilakne Kowe
Arya Galih - Nglilakne Kowe
(Intro) 
Am Em Dm Am
Am Em Dm E G

C
pancen mlarat bondo
       Em
pancen aku wong ra ndue
  F
nanging opo salah
         C
yen aku nresnani kowe..
    Dm      G
yen pancen ra tresno
         C   G/B   Am
ngopo ra kondo.. biyen biyene
    F          D     G
opo seneng yen gawe loro atiku..
        C  G
mung gawe tatu..

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene
F        G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke
Dm     G
nanging nyatane..
         C      Am
kowe wis gandeng karo liyane
     F         G
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Am     Em
lungo'o.. aku wis lilo..
          F      G
timbang kowe ning kene mung
       C E
nggawe loro..
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku..
F        G          Am
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Int.) 
Em Dm Am
Am Em Dm E G

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene
F       G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke
Dm     G
nanging nyatane..
         C      Am
kowe wis gandeng karo liyane
     F         G
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Am    Em
lungo'o.. aku wis lilo..
          F     G
timbang kowe ning kene mung
       C E
nggawe loro..
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku..
F       G           Am   E
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

      Am    Em
lungo'o.. aku wis lilo..
          F     G
timbang kowe ning kene mung
       C E
nggawe loro..
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku..
F        G           Am
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Outro) 
Em F G Am E
Am Em F G C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel