-->

Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan

Chord Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan || Kunci Gitar Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan || Lirik Lagu Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan
Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan
Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan
Am
  rogo kang kajiret tresno
  tinali tali ing jiwo
  kegandrung parasmu.. yaaii..

Intro : 
Am F
Am F E Am

Am
ora gampang nompo
Dm
lelakon iki 
 F
aku wis nyubo ikhlas
        Am
nanging abot tak lakoni
E                Am
nompo.. kasunyataning tresno
  E   F         Am    
kowe.. sumandhing wong liyo..

Am
apuranen aku
    Dm
yen ninggalke sliramu 
F               
nanging atiku wis
     Am
dudu duwekmu
E
Gusti tansah krungu
 Am
opo panyuwunanmu
  E       F       Am    Dm E
mugo kowe enggal entuk gantiku..

Reff :
 Am
 ati durung lilo
   Em
 kowe nyanding wong liyo 
      G          
 opo iki kasunyatan
      Am
 sing tak tompo..

   Am
 bebasaning kembang
       Em
 mekar ono ing ati
 G         E      Am    F E
 nanging dudu aku sing nduweni..

 Am
 wis cukup lalekno
         Em
 timbang atimu loro
         G
 mergo roso tresno
         Am
 ra biso dipekso..

  Am
 atiku percoyo
       Em
 yen kowe mesti biso
     Dm
 nglilakake
       E     Am
 aku sumandhing wong liyo..

F                 Am
 roso tresno kang sanyoto
          F     Am
 mung sawiji kanggo siro..
 F   E  Am
 haa.. aa.. aaaa..

Am
ora gampang nompo
Dm
lelakon iki 
 F
aku wis nyubo ikhlas
        Am
nanging abot tak lakoni
E                Am
nompo.. kasunyataning tresno
  E   F          Am    
kowe.. sumandhing wong liyo..

Am
apuranen aku
    Dm
yen ninggalke sliramu 
F               
nanging atiku wis
     Am
dudu duwekmu
E
Gusti tansah krungu
 Am
opo panyuwunanmu
  E       F       Am   Dm E       
mugo kowe enggal entuk gantiku..

Reff :
 Am
 ati durung lilo
   Em
 kowe nyanding wong liyo 
      G          
 opo iki kasunyatan
      Am
 sing tak tompo..

   Am
 bebasaning kembang
       Em
 mekar ono ing ati
 G         E      Am    F E
 nanging dudu aku sing nduweni..

 Am
 wis cukup lalekno
         Em
 timbang atimu loro
         G
 mergo roso tresno
          Am
 ra biso dipekso..

  Am
 atiku percoyo
       Em
 yen kowe mesti biso
     Dm
 nglilakake
       E     Am
 aku sumandhing wong liyo..

     F       E      Am
 aku lan kowe kapisahake.. tresno..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel