-->

Arya Galih - Anteb Ing Roso

Chord Arya Galih - Anteb Ing Roso || Kunci Gitar Arya Galih - Anteb Ing Roso || Lirik Lagu Arya Galih - Anteb Ing Roso
Arya Galih - Anteb Ing Roso
Arya Galih - Anteb Ing Roso
Intro : 
Am Em F G Am

  Am                 Em
padhanging purnomo, ing wengi iki     
  F      G        C  -G/B
rikolo mbulan sumunar ndadari
  Am          Em
agawe lingseming ati kang nandang bronto
          F       G      C  -G/B
dadyo ndodro roso ing sajroning ati...

 Am     Em
ora keno.. dilalekke..
   F     G        C  -G/B
yekti mung kowe jantung atiku
  Am          Em
amung kowe kembang ing sakjroning ati
           F     G      Am   E
papan nyuntak roso tresno kang yekti..

Reff :
  Am 
  iki roso opo..
          E             Am
  ning pikirku mung kelingan kowe
   Dm       Am
  opo iki seng jenenge tresno
           E           Am  E
  saben wanci mung kelingan kowe..

     Am
  tambaning tresnaku..
   Am   A     Dm
  amung kowe wong ayu..
  G     Am 
  ing ati asansoyo ndodro  
         E
  kusumaning tyas
            Am
  aku tresno sliramu..

#)
   E           Am
panyuwunku tetep jaganen tresnamu
     Dm            Am
ra biso aku kelangan sliramu..
  E                 Am
minongko prasetyo tak anteb pe rasaku
       E                  Am
tano liyo mung kanggo kowe wong ayu..

Musik : 
Am E G E Am
A Dm -C B E Am -Bm-E

Reff :
  Am 
  iki roso opo..
          E            Am
  ning pikirku mung kelingan kowe
   Dm      Am
  opo iki seng jenenge tresno
           E            Am  E
  saben wanci mung kelingan kowe..

     Am
  tambaning tresnaku..
   Am   A     Dm
  amung kowe wong ayu..
  G     Am 
  ing ati asansoyo ndodro  
         E
  kusumaning tyas
            Am
  aku tresno sliramu..

#)
   E           Am
panyuwunku tetep jaganen tresnamu
     Dm            Am
ra biso aku kelangan sliramu..
  E               Am
minongko prasetyo tak anteb pe rasaku
       E                  Am
tano liyo mung kanggo kowe wong ayu..

Outro : 
Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel