-->

Ardha Tatu - Suket Alang Alang (feat. Levi Berlia)

Chord Ardha Tatu - Suket Alang Alang (feat. Levi Berlia) || Kunci Gitar Ardha Tatu - Suket Alang Alang (feat. Levi Berlia) || Lirik Lagu Ardha Tatu - Suket Alang Alang (feat. Levi Berlia)
Ardha Tatu - Suket Alang Alang (feat. Levi Berlia)
Ardha Tatu - Suket Alang Alang (feat. Levi Berlia)
Intro : 
C F C F

     C       G
iklasno.. lungaku iki..
     G           C
ojo eneng.. eluh sing mili..
     Am       Dm
iringno.. esem lan guyumu..
      G            C 
tak suwun.. dongo lan pujimu..

Int. 
C Gm F G
Em-Dm-Bm-C

C  G/B    Am G
wes.. tak lalekake..
  F    Em       Dm G
nanging.. tansah eling wae..
C   G/B     Am G
mung.. dadekke perih..
  F  Em     Dm   G
lungo.. rak muleh-muleh..

Em    Am
 jare.. pamitmu siram..
Em   Am   Am-Am-G
 karo sembahyang..
    F          C   Am
jebule kowe.. mung nila..pake
  F      G    C
lungo.. sing tanpo pamitan..

Int. 
F G C

Reff :
        F   G
 suket alang.. alang..
        C  Em Am
 duduhno mring.. aku..
 G     F        G
 kudu ning ndi.. ning endi..
          C
 anggonku nggoleki..

        F   G
 suket alang.. alang..
        C   Em    Am
 alunke sing.. merdu lagumu..
 G   F       G
 mugo biso.. dadi lelipur.
        C
 renti ing atiku..

Musik : 
F  G  C Em Am G
F  G  C

C   G     Am G
wes.. tak lalekake..
  F    Em        Dm G
nanging.. tansah eling wae..
C   G    Am  G
mung.. dadekke perih..
  F  Em     Dm  G
lungo.. rak muleh-muleh..

Em     Am
 jare.. pamitmu siram..
Em   Am   G
 karo sembahyang..
    F           C  Am
jebule kowe.. mung nila..pake
  F      G    C
lungo.. sing tanpo pamitan..

Int. 
F G C

Reff :
        F   G
 suket alang.. alang..
       C  Em Am
 duduhno mring.. aku..
 G     F        G
 kudu ning ndi.. ning endi..
          C
 anggonku nggoleki..

        F   G
 suket alang.. alang..
        C   Em    Am
 alunke sing.. merdu lagumu..
 G   F       G
 mugo biso.. dadi lelipur.
        C
 renti ing atiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel