-->

Anggun Pramudita - Tundung

Chord Anggun Pramudita - Tundung || Kunci Gitar Anggun Pramudita - Tundung || Lirik Lagu Anggun Pramudita - Tundung
Anggun Pramudita - Tundung
Anggun Pramudita - Tundung
Intro : 
Am G F E
Am G F E

Am
nangis-nangis sun uwis
G
susah seneng yo uwis
 F
isun lan riko
    G      Am
tau liwat dalan soro..

Am
teles bareng nong banyu
G
kotor memengan lebu
     F
mung ngelakoni
  G           Am
welas hang ono ring ati..

 G
isun sing kiro moro
     Dm
dung riko sing awe awe
 G          F
ati wis kadung nompo
      E
mergo podo welase..

Reff :
    Am    G
 ngagetaken saiki
     F    E
 riko arep pamitan
   Dm    G
 medot welas mergo
   F     E
 nemu dalan anyar..

    Am    G
 sakmono gampange
        F     E
 riko tujah batin isun
      Dm    G
 sing iling nong roso
   F      E
 welas hang dibangun..

   Am   G    F
 perih, perih, rasane
   G  Am
 riko tundung..

Musik : 
Am G F E
Am G F E

Am
teles bareng nong banyu
G
kotor memengan lebu
     F
mung ngelakoni
  G            Am
welas hang ono ring ati..

 G
isun sing kiro moro
     Dm
dung riko sing awe awe
 G          F
ati wis kadung nompo
      E
mergo podo welase..

Reff :
    Am    G
 ngagetaken saiki
      F    E
 riko arep pamitan
   Dm    G
 medot welas mergo
   F     E
 nemu dalan anyar..

    Am    G
 sakmono gampange
        F     E
 riko tujah batin isun
      Dm     G
 sing iling nong roso
   F      E
 welas hang dibangun..

    Am    G
 ngagetaken saiki
      F    E
 riko arep pamitan
   Dm    G
 medot welas mergo
   F     E
 nemu dalan anyar..

    Am    G
 sakmono gampange
        F     E
 riko tujah batin isun
      Dm     G
 sing iling nong roso
   F        E
 welas hang dibangun..

   Am   G    F
 perih, perih, rasane
   G  Am
 riko tundung..
   F          G
 perih, perih, rasane
      Am
 riko tundung..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel