-->

Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu

Chord Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu || Kunci Gitar Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu || Lirik Lagu Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu
Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu
Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu
Intro : 
F G C G/B Am
Dm G C G

C   F    C
mas.. aku ora nyongko
    F      G     C
aku lan kowe arep di pisahno
   F      G      C      Am
ra biso nyelaki pilihane wong tuaku
        Dm       G      C  G
snajan abot iki wes dadi lakonku..

C    F       C
dek.. opo kowe ra krungu
  F    G     C
jerit.. tangise atiku
   F    G        C       Am
mergo tresno ra oleh restune wong tuo
          Dm      G     C
ngempet batinku sing keloro-loro..

   G
Gusti mboten sare
          C
kabeh wes ono dalane
        Dm          G    C
bakal ketemu yen pancen kui jodone..

Reff :
     F     G
 tresnaku mung siji
          C   G/B  Am  
 sing tak simpen tekan mati
       Dm
 ora bakal lali
        G        C
 awakmu sing tak tresnani..

     F    G
 tresnoku mung siji
        C  G/B Am
 kanggo kowe selawase
          Dm
 sing tak pendem jeru
          G   C
 ono ning njero atiku..

      G
 dongaku marang Gusti
            C
 sing tak suwun saben mbengi
       Dm     G      C
 mugo awak dewe biso di restui..

Musik : 
Dm G C..
F G C G/B Am
Dm G C G..

C    F      C
dek.. opo kowe ra krungu
  F    G     C
jerit.. tangise atiku
   F    G         C       Am
mergo tresno ra oleh restune wong tuo
          Dm      G     C
ngempet batinku sing keloro-loro..

   G
Gusti mboten sare
          C
kabeh wes ono dalane
        Dm          G     C
bakal ketemu yen pancen kui jodone..

Reff :
     F     G
 tresnaku mung siji
          C   G/B Am  
 sing tak simpen tekan mati
       Dm
 ora bakal lali
        G       C
 awakmu sing tak tresnani..

     F    G
 tresnoku mung siji
        C  G/B Am
 kanggo kowe selawase
          Dm
 sing tak pendem jeru
          G   C
 ono ning njero atiku..

     F    G
 tresnaku mung siji
          C   G/B  Am  
 sing tak simpen tekan mati
       Dm
 ora bakal lali
        G        C
 awakmu sing tak tresnani..

     F     G
 tresnoku mung siji
        C  G/B Am
 kanggo kowe selawase
             Dm
 sing tak pendem jeru
          G   C
 ono ning njero atiku..

      G
 dongaku marang Gusti
            C
 sing tak suwun saben mbengi
       Dm      G       C
 mugo awak dewe biso di restui..
       Dm      G       C
 mugo awak dewe biso di restui..
       Dm      G       C..
 mugo awak dewe biso di restui..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel