-->

Alex Putra Perdana - Nggerus Batin

Chord Alex Putra Perdana - Nggerus Batin || Kunci Gitar Alex Putra Perdana - Nggerus Batin || Lirik Lagu Alex Putra Perdana - Nggerus Batin
Alex Putra Perdana - Nggerus Batin
Alex Putra Perdana - Nggerus Batin
Intro : 
C F G C 
C-C-G-G
A Dm G..

C
kurang piye
    Am
aku karo sliramu
    G            C
kok tegane gawe loro atiku..

C
tibo nangi
       Am
supoyo kowe ngerti
  G
tapi malah kowe
           C  C -G
nyanding wong liyo..

  Am         Em
remuk.. remuk ati iki..
  Am             Em
nangis.. nangis batin iki..
      F            G
cukup semene tak perjuangke..

Reff :
          C
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
       F
 batinku iki..
       G
 nganti seprene
              C
 kowe mblenjanji janji
    Am         Dm
 sampek.. tugel sembarange..
       F     G
 tresnoku.. ora biso
           C
 nyanding ning atimu..

Musik : 
F G   

C
kurang piye
    Am
aku karo sliramu
    G            C
kok tegane gawe loro atiku..

C
aku pasrah
        Am
yen iki wes kahanane
    G
yen pancen ra jodo
       C
aku sing ngalah..

  Am        Em
remuk.. remuk ati iki..
  Am            Em
nangis.. nangis batin iki..
      F            G
cukup semene tak perjuangke..

Reff :
          C
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
      F
 batinku iki..
      G
 nganti seprene
             C
 kowe mblenjanji janji..
    Am         Dm
 sampek.. tugel sembarange..
       F    G
 tresnoku.. ora biso
           C
 nyanding ning atimu..

          C
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
      F
 batinku iki..
       G
 nganti seprene
            C
 kowe mblenjanji janji..
    Am         Dm
 sampek.. tugel sembarange..
       F    G
 tresnoku.. ora biso
            C
 nyanding ning atimu..
    Am         Dm
 sampek.. tugel sembarange..
       F   G
 tresnoku.. ora biso
           C
 nyanding ning atimu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel