-->

Alan Kasaji - Semeru

Chord Alan Kasaji - Semeru || Kunci Gitar Alan Kasaji - Semeru || Lirik Lagu Alan Kasaji - Semeru
Alan Kasaji - Semeru
Alan Kasaji - Semeru
(Intro) 
C  G Am
F Fm G..

 C         Em
nduk.. mantepno atimu..
       Gm
cekelo janjiku..
  C      F
tulung percoyo aku
Dm     G    F   Em
wis.. tak pendhem tresnaku..
     Am
kanggo awakmu..
Dm     G C
sak jerone atiku..

C         Em
mung siji panyuwunku
         Gm
ojo gampang nesu..
    C      F
lan ojo gampang cemburu..
Dm G   F    Em    Am
aku ra bakal mlayu seko uripmu
  Dm      G       C
senajan akeh goda ning sandhingku..

F
duh pepujanku..
    Em   Am
ati iki nggonamu..
Bb              G
wutuh sak jiwa.. lan ragaku..

(Chorus)
           F    G
nganti suk mben selawase
F     Em     Am
tresnaku mung kanggo kowe
          Dm       G   C
tak pastikke ra bakal ono liyane..
Gm    F    G
 gedhene roso tresnaku
F     E     Am
ra bakal ono tandinge
       Dm   G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe..

(Int.) 
Bb  Am D Dm G Gm C
F  G F  E Am Bb  G

C        Em
mung siji panyuwunku
         Gm
ojo gampang nesu..
    C      F
lan ojo gampang cemburu..
Dm G  F   Em    Am
aku ra bakal mlayu seko uripmu
  Dm     G      C
senajan akeh goda ning sandhingku..

F
duh pepujanku..
    Em   Am
ati iki nggonamu..
Bb              G
wutuh sak jiwa.. lan ragaku..

(Chorus)
            F   G
nganti suk mben selawase
F     Em      Am
tresnaku mung kanggo kowe
          Dm      G   C
tak pastikke ra bakal ono liyane..
Gm    F    G
 gedhene roso tresnaku
F     E    Am
ra bakal ono tandinge
       Dm   G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe..

            F   G
nganti suk mben selawase
F     Em      Am
tresnaku mung kanggo kowe
          Dm     G   C
tak pastikke ra bakal ono liyane..
Gm    F     G
 gedhene roso tresnaku
F     E     Am
ra bakal ono tandinge
      Dm    G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe..

        Dm   G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe..

Am   Dm
 nganti sok mben
    G         F  Fm  G  C
aku tresno karo kowe.. hooo oo..oo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel