-->

Aidha Adhum - Tak Enteni Lungamu

Chord Aidha Adhum - Tak Enteni Lungamu || Kunci Gitar Aidha Adhum - Tak Enteni Lungamu || Lirik Lagu Aidha Adhum - Tak Enteni Lungamu
Aidha Adhum - Tak Enteni Lungamu
Aidha Adhum - Tak Enteni Lungamu
Intro : 
Em C D Em
Em C D Em

Em   C
 aku sadar awakku
          D      Em
sing ra biso.. ngademke atimu
Em    C
 aku.. nyadari awakku
         D        Em
yen ra biso.. nyenengku uripmu..

F            Em
 cak cubo ngikhlasne lungamu
    D        Em
masio.. atiku iki loro..
F              Em
 mbok omong nang konco-konco
     D           Em
yen awakmu wes ora cinta aku..

Reff :
      Em         C
 lungamu.. sing tak enteni
       D       Em
 yen biso.. ngademne atimu..
      Em         C
 lungamu.. sing tak enteni
       D        Em
 yen biso gawe seneng uripmu..

Musik : 
Em C D Em
Em C D Em
Em..

Em  C
 aku sadar awakku
          D      Em
sing ra biso.. ngademke atimu
Em    C
 aku.. nyadari awakku
         D        Em
yen ra biso.. nyenengku uripmu..

F             Em
 cak cubo ngikhlasne lungamu
    D        Em
masio.. atiku iki loro..
F              Em
 mbok omong nang konco-konco
     D            Em
yen awakmu wes ora cinta aku..

Reff :
      Em         C
 lungamu.. sing tak enteni
       D        Em
 yen biso.. ngademne atimu..
      Em         C
 lungamu.. sing tak enteni
       D        Em
 yen biso gawe seneng uripmu..

Outro : 
Em..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel