f --> -->

Chord Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji

Chord Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji || Kunci Gitar Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji || Lirik Lagu Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji
Chord Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji
Chord Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji
Intro : 
C..G..F..G..
C..

  C
ombak sing nyekseni
     C
neng gubugan iki
     C          G
neng taman pantai menganti..
     G
kang mas ngucap janji
  G
jare cinta mati
        G            C G
tekan kapan aku ora bakal lali..

  C
arep tak ugemi
   C
janjimu sing manis
     C       G
tak eling rino lan wengi..
     G
wus meh telung sasi
     G
kang mas ora ngabari
      G              C
aku bingung jane kang mas nengendi..

        F
remuk rasa neng ati
       C
lemes awakku iki
        Dm
mbareng krungu
        G    C
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         G
 ojo sok gampang
           C
 kang mas ngumbar janji
       Dm
 niate kang mas..
  G       C
 ukur garep ngapusi..

         G
 aku wis kadung sayang
         C
 aku wis kadung tresno
         Dm
 malah kang mas..
   G      C
 rabi karo wong liyo..

          F       C
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Dm     G     C
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..

Musik : 
Am..Em..F..G..
Am..Em..F..G C G

  C
arep tak ugemi
   C
janjimu sing manis
    C       G
ta eling rino lan wengi..
    G
wus meh telung sasi
     G
kang mas ora ngabari
      G             C
aku bingung jane kang mas nengendi..

        F
remuk rasa neng ati
       C
lemes awakku iki
       Dm
mbareng krungu
         G    C
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         G
 ojo sok gampang
           C
 kang mas ngumbar janji
       Dm
 niate kang mas..
  G      C
 ukur garep ngapusi..

         G
 aku wis kadung sayang
         C
 aku wis kadung tresno
         Dm
 malah kang mas..
   G     C
 rabi karo wong liyo..

         G
 ojo sok gampang
           C
 kang mas ngumbar janji
       Dm
 niate kang mas..
  G       C
 ukur garep ngapusi..

         G
 aku wis kadung sayang
         C
 aku wis kadung tresno
         Dm
 malah kang mas..
   G      C
 rabi karo wong liyo..

          F      C
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Dm     G    C
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel