-->

Chord Yeni Inka - Tatu Anyar

Chord Yeni Inka - Tatu Anyar || Kunci Gitar Yeni Inka - Tatu Anyar || Lirik Lagu Yeni Inka - Tatu Anyar


Judul : Tatu Anyar
Artis  : Yeni Inka
Chord Yeni Inka - Tatu Anyar
Chord Yeni Inka - Tatu Anyar

(Intro) 
C F Dm G
C F Dm G C

C            F
tak angen opo aku ora aji
Dm              G
tak roso awakmu tanpo peduli..
  Em            Dm
seprene suwe raiso ngemong ati
   F            G
isane.. yo mung nglarani..

 C                  F
opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
Dm             G
sing nggawe atiku keloro-loro..
   Em               Dm
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
   F      G     C
gawe tangisku keronto-ronto..

(Chorus)
  F    G      Em
sabar.. isane mung sabar..
A     Dm  G  C  C7
mugo awakmu.. iso sadar..
 F   G         Em
ora.. akeh sing tak suwun..
A      Dm     G     C   C7
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

(Int.) 
F G Em A Dm G C C7
F G Em A Dm G C G

 C                 F
opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
Dm              G
sing nggawe atiku keloro-loro..
   Em              Dm
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
   F      G     C
gawe tangisku keronto-ronto..

(Chorus)
  F    G      Em
sabar.. isane mung sabar..
A    Dm  G   C  C7
mugo awakmu.. iso sadar..
 F  G        Em
ora.. akeh sing tak suwun..
A     Dm     G     C   C7
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

  F    G      Em
sabar.. isane mung sabar..
A    Dm  G   C  C7
mugo awakmu.. iso sadar..
 F   G        Em
ora.. akeh sing tak suwun..
A     Dm     G     C  Am
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..
A      Dm    G        C
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel