-->

Chord Xaluna - Aku Pengen Mentas

Chord Xaluna - Aku Pengen Mentas || Kunci Gitar Xaluna - Aku Pengen Mentas || Lirik Lagu Xaluna - Aku Pengen Mentas
Chord Xaluna - Aku Pengen Mentas
Chord Xaluna - Aku Pengen Mentas
Intro : 
C Am F Fm
Am Dm G..

C              Am
pirang tahun ngemis tresnamu
F              G
aku ngerti mung ngguwang waktu
Em          Am A
pengen mandek ati ra iso
        F           G
mung mestekke esemmu tetep ono..

Int. 
F G

C          Am
uwis akrab ro roso ajur
F          G
luwih apik cen aku mundur
Em          Am    A
maju tatas aku ra mbok gagas
      Dm         G
nanging kowe ora tibo welas
       C
ora tibo welas..

Reff :
          C
 aku pengen mentas
 E              Am
  seko gejeron nresnani kowe
 A         Dm
  tiwas babak bundas
 G            C
  tresno suciku ora mbok gape..

 Int. 
Dm..F..G..

         C
 aku pengen lali
 E                  Am
  nanging atiku kenceng nggondeli
 A      Dm
  iki ora gampang
 G             C
  kelangan kowe kui cobaan..

Musik : 
F C G Am
Dm..G..C G

C          Am
uwis akrab ro roso ajur
Dm         G
luwih apik cen aku mundur
Em         Am    A
maju tatas aku ra mbok gagas
       Dm        G
nanging kowe ora tibo welas
       C
ora tibo welas..

F           C  Am
 loroku malah mbok geguyu
     Dm      G       C  C7
cen ra ono uwong sing isa gudo aku
F        C     Am
 lalekke kowe angel tenan
        Dm           G
ngempet perih yen lagi kelingan..

Reff : [overtune]
 A        D
 aku pengen mentas
 F#             Bm
  seko gejeron nresnani kowe
 B         Em
  tiwas babak bundas
 A           D     A
  tresno suciku ora mbok gape..

          D
 aku pengen lali
 F#                Bm
  nanging atiku kenceng nggondeli
 B       Em
  iki ora gampang
 A           D    A
  kelangan kowe kui cobaan..

          D
 aku pengen mentas
 F#           Bm
  seko gejeron nresnani kowe
 B         Em
  tiwas babak bundas
 A             D
  tresno suciku ora mbok gape..

Outro :
         Em
 aku bakal janji
        A         D
 cepet tak pateni rosoku iki.. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel