f --> -->

Chord Windy Wijaya - Wedi Kelangan Sing Di Sayang

Chord Windy Wijaya - Wedi Kelangan Sing Di Sayang || Kunci Gitar Windy Wijaya - Wedi Kelangan Sing Di Sayang || Lirik Lagu Windy Wijaya - Wedi Kelangan Sing Di Sayang
Chord Windy Wijaya - Wedi Kelangan Sing Di Sayang
Chord Windy Wijaya - Wedi Kelangan Sing Di Sayang
(Intro) 
Am  F G C
Dm  Am  Em G Am

Am          G       Am
sepine wengi.. sing tak rasakne
G        C
ra koyo sepine atiku..
    Am     G
tanpo sliramu sayang
   C     Am
aku tansah kelingan
    Em                Am
kelingan sliramu sing.. tak sayang..

Am          G      Am
opo sliramu.. ngrasakne rosoku..
G               C
wedi kelangan sing disayang..
    Am    G
tansah dadi pikiran
   C     Am
neng ati tratapan
   Em          Am
tratapan rasane ra karuan..

(Chorus)
    Am      Em
duh Gusti.. paringono..
   Dm   Em
kuat ati.. iki..
   Am      Em
sing ono.. njero ati..
   Dm      Em
roso roso.. meres ati..
    Am      Em
mugi Gusti.. ngijabahi..
    Dm           Em
aku lan sliramu.. dadi siji..
   Am       Em
masio.. adoh neng kono..
   Dm         Am
tresno iki.. tetap dihati..

(Int.) 
Am  F G C
Dm  Am  Em G Am

Am        G       Am
sepine wengi.. sing tak rasakne
G         C
ra koyo sepine atiku..
   Am    G
tanpo sliramu sayang
   C     Am
aku tansah kelingan
    Em                  Am
kelingan sliramu sing.. tak sayang..

Am            G    Am
opo sliramu.. ngrasakne rosoku..
G                C
wedi kelangan sing disayang..
   Am     G
tansah dadi pikiran
   C      Am
neng ati tratapan
  Em           Am
tratapan rasane ra karuan..

(Chorus)
    Am      Em
duh Gusti.. paringono..
    Dm   Em
kuat ati.. iki..
    Am     Em
sing ono.. njero ati..
    Dm      Em
roso roso.. meres ati..
    Am       Em
mugi Gusti.. ngijabahi..
    Dm           Em
aku lan sliramu.. dadi siji..
    Am       Em
masio.. adoh neng kono..
     Dm        Am
tresno iki.. tetap dihati..

(Outro) 
Am Em Dm Am
Am Em Dm Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel