-->

Chord Whawin Lawra dkk - Ndanku Kempot

Chord Whawin Lawra dkk - Ndanku Kempot || Kunci Gitar Whawin Lawra dkk - Ndanku Kempot || Lirik Lagu WLawra dkk - Ndanku Kempot
Chord Whawin Lawra dkk - Ndanku Kempot
Chord Whawin Lawra dkk - Ndanku Kempot
Intro : 
Am..F Dm E..
Am..G C..

C          Em
ndan.. konco kenthelku..
Am          Em
saiki.. turumu wes angler..
  F              Em
konco-koncomu sih podo kangen..
  Dm       G        C
nangisi sekonyong konyong koder..

C          Em
ndan.. konco kenthelku..
    Am            Em
swargo ndonyo wis dadi panggonmu..
    F             Em
konco konco.. ndongo nggo lakumu..
    Dm      G      C
jembar kuburmu, padhango lakumu..

Reff :
 E             Am
  raono udan.. raono gludug..
 E                Am
  Ndanku Kempot.. wis kapundhut..
 E                 Am
  sewu siji.. tanjung mas ninggal janji..
 E                Am       G
  dalan anyar.. iklas tulisan tangan..
 F        Em
 Gusti.. ora sare..
 Dm      G    Am
 we cen.. you my.. love..

[Spoke]
Am
 Ndanku Kempot..
esemmu ninggal pratandha
welas lan asih
F        Dm   
 tembangmu prasasti
    E
yen tresno kui tulus tanpo pamrih
sakjroning manah
                  Am
amung donga kang isa tak purih
              G     C
sugeng tindak Ndanku Kempot..

C         Em
ndan.. konco kenthelku..
  Am        Em
saiki.. turumu wes angler..
      F           Em
konco-koncomu sih podo kangen..
  Dm      G        C
nangisi sekonyong konyong koder..

C           Em
ndan.. konco kenthelku..
    Am           Em
swargo ndonyo wis dadi panggonmu..
      F             Em
konco konco ndongo.. nggo lakumu..
     Dm      G      C
jembar kuburmu, padhango lakumu..

Reff :
 E             Am
  raono udan.. raono gludug..
 E               Am
  Ndanku Kempot.. wis kapundhut..
 E                  Am
  sewu siji.. tanjung mas ninggal janji..
 E           Am       G
  dalan anyar.. iklas tulisan tangan..
 F       Em
 Gusti.. ora sare..
  Dm      G   Am
 we cen you.. my.. love..

Outro :
 Am
   khusnul khotimah Ndanku Kempot 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel