-->

Chord Warsen Ft. Ega Al Friz - Wedi Cidro

Chord Warsen Ft. Ega Al Friz - Wedi Cidro || Kunci Gitar Warsen Ft. Ega Al Friz - Wedi Cidro || Lirik Lagu Warsen Ft. Ega Al Friz - Wedi Cidro
Chord Warsen Ft. Ega Al Friz - Wedi Cidro
Chord Warsen Ft. Ega Al Friz - Wedi Cidro
Intro : 
Am G F G
Am G F G
Am..

Am         G
 rasane koyo ngimpi
            F
ndek wingi seh kenalan
          G
kowe wes nggudo ati
           F       G
wedi yen seneng tenan.. ho oo..

Am          G
 nyawang fotomu sore iki
           F
sing manis esemane
           G
nggarai nggugah roso ati
         F        G
dadi pengen ketemu.. slirane..

Reff :
 C         G/B
  sak tenan aku wedi
           Am
 ngungkapne roso iki
       F       G
 mergo wes sering loro ati..

 C         G/B
  sak tenane aku tresno
              Am
 nanging seh wegah cidro
        F      G
 wedi yen ora kok terimo..

Musik : 
F G Em Am
F G Am..

Am            G
 nyawang fotomu sore iki
           F
sing manis esemane
              G
nggarai nggugah roso ati
         F        G
dadi pengen ketemu.. slirane..

Reff :
 C        G/B
  sak tenan aku wedi
           Am
 ngungkapne roso iki
         F       G
 mergo wes sering loro ati..

 C          G/B
  sak tenane aku tresno
             Am
 nanging seh wegah cidro
      F       G
 wedi yen ora kok terimo..

Outro : 
F   G    Am
o.. oo.. oo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel