-->

Chord Vita Alvia - Telo Keju

Chord Vita Alvia - Telo Keju || Kunci Gitar Vita Alvia - Telo Keju || Lirik Lagu Vita Alvia - Telo Keju
Chord Vita Alvia - Telo Keju
Chord Vita Alvia - Telo Keju
Intro : 
C G Am..F..G..
C G Am F..G C F C

C      G      Am
ra sengojo aku kenal kowe
       F               G
ra ngiro bakale tresno koyo ngene
   Em             A
tambah suwi batinku keroso
     Dm     F        G
yen kowe saiki wis netep ning ati..

Reff :
           C
 kowe seneng keju
          Em
 aku senenge telo
                  F
 wis kadung tresno sliramu
             G
 opo yo kowe nerimo..

          C
 aku seneng jaipong
          Em
 kowe senenge disko
            F
 aku ra wani ngomong
            G
 mergo sadar aku sopo
            C
 ora nduwe opo-opo..

Musik : 
C..Em..F..G..
C..Em..F..G# F

C     G       Am
ra sengojo aku kenal kowe
        F               G
ra ngiro bakale tresno koyo ngene
   Em            A
tambah suwi batinku keroso
         Dm             G
yen kowe saiki wis netep ning ati..

Reff :
           C
 kowe seneng keju
           Em
 aku senenge telo
                  F
 wis kadung tresno sliramu
            G
 opo yo kowe nerimo..

          C
 aku seneng jaipong
          Em
 kowe senenge disko
          F
 aku ra wani ngomong
             G
 mergo sadar aku sopo..

          C
 kowe seneng keju
          Em
 aku senenge telo
                 F
 wis kadung tresno sliramu
            G
 opo yo kowe nerimo..

           C
 aku seneng jaipong
           Em
 kowe senenge disko
          F
 aku ra wani ngomong
              G
 mergo sadar aku sopo
            C
 ora nduwe opo-opo..
  Em   F  G
 hu uu..ho oo..
            C
 ora nduwe opo-opo..

Outro : 
C..Em..F..G..
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel