f --> -->

Chord Vita Alvia - Susah Seneng

Chord Vita Alvia - Susah Seneng || Kunci Gitar Vita Alvia - Susah Seneng || Lirik Lagu Vita Alvia - Susah Seneng
Chord Vita Alvia - Susah Seneng
Chord Vita Alvia - Susah Seneng
(Intro) 
F G Em Am
Dm G C C G..

  C              F
susah seneng wis tak lakoni..
  G              C
karo kowe pepujaning ati iki..
   E                Am
berjuang bebarengan njogo siji ati
       Dm
kanggo sliramu
              G
ojo mblenjani janjimu wingi..

(Intro) 
F G

    C           F
tresno iki ra bakal ilang..
       G         C
cukup sliramu sing tak sayang..
 E              Am
ojo pernah ngelarani perasaanku
      Dm
mergo mung kowe
                G
sing iso nggawe ayem atiku..

(Intro) 
F G  C

(Chorus)
      F            G
ojo lungo.. tetepo ning sandingku
       Em         Am
ojo ngaleh.. ngancani uripku..
        Dm     G
susah seneng.. dilakoni..
      C
bareng bareng..

        F        G
ojo nganti.. tresnomu ilang..
            Em        Am
mergo tresnoku.. iki wis tenanan..
        Dm         G
matur suwun.. gelem nompo aku..
    C
opo anane..

(Int.) 
F G Em Am Dm G C..
F G Em Am Dm G C..

    C         F
tresno iki ra bakal ilang..
       G          C
cukup sliramu sing tak sayang..
 E               Am
ojo pernah ngelarani perasaanku
      Dm
mergo mung kowe
              G
sing iso nggawe ayem atiku..

(Chorus)
      F              G
ojo lungo.. tetepo ning sandingku
       Em          Am
ojo ngaleh.. ngancani uripku..
       Dm      G
susah seneng.. dilakoni..
      C
bareng bareng..

        F        G
ojo nganti.. tresnomu ilang..
            Em       Am
mergo tresnoku.. iki wis tenanan..
        Dm          G
matur suwun.. gelem nompo aku..
   C
opo anane..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel